google.com, pub-2633693153898917, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Servicii profesionale de Montaj Mobila la adresa clientului !­­

 

MONTAM SI ASAMBLAM ORICE TIP DE MOBILA !


Suntem o echipă tânără, dar experienta vasta in serviciile de Montaj Mobila si Asamblare Mobilier de orice fel, la domiciliul sau sediul clientului in Bucuresti si imprejurimi. Am creat compania noastră acum 11 ani și de atunci am reușit să oferim clienților noștri cele mai bune servicii de montaj si asamblare mobila . De-a lungul timpului am montat, reparat si asamblat mobilier in casele, birourile, spatiile comerciale, restaurantele, hotelurile, depozitele clientilor nostri creiindule cele mai bune conditii, precum si ajutindu-i sa ia cele mai bune decizii.
 
 
 

ASAMBLAM MOBILIERUL CASEI TALE 

Oferim servicii profesionale de montaj si asamblare mobila de la orice producator sau magazin de mobila din tara sau din import . 
 Alegand serviciile noastre de montaj si asamblare mobila prin personalul nostru experimentat va asigurati propriul confort precum si garantia montajului.
Un serviciu profesional de montaj mobilier nu inseamna doar calitatea montajului ci si rapiditatea cu care raspundem cererii dumneavoastra de asamblare mobilier, modul in care se efecueaza montajul, precum si posibilitatea gasirii unei solutii atunci cand mobilierul trebuie modificat.
Incercam sa minimalizam efectele neplacute din timpul montajului mobilierului, iar cand spunem efecte neplacute ne referim la zgomotul din timpul montajului, la loviri si zgarieturi involuntare ale peretilor, parchetului sau chiar a mobilierului ce urmeaza sa fie asamblat. La finalul montajului echipele romontaj evacueaza ambalajele si deseurile ramase in urma procesului de asamblare mobilier.
Etapele serviciului de montaj si asamblare mobilier sunt diferite in functie de produsele de mobilier la care doriti montaj, precum si a spatiului/ camerei in care doriti sa se instaleze obiectele de mobilier, astfel sunt doua posibilitati, mobilierul se poate monta si asambla in alta parte apoi se poate muta in locul unde se doreste instalarea lui, dar acest lucru nu se poate realiza decat la montajul produselor mici de mobilier cum ar fi montarea comodei , montajul noptierelor, asamblarea etejerelor. Montajul patului la fel ca si montajul sifonierului se realizeaza in camera in care se doreste amplasarea lui deoarece acesta nu se poate muta dintr-o camera in alta, asadar montajul dulapului se va realiza pe pozitia finala, deoarece , dupa mutare se pot deregla usile sau baza dulapului.
 
Expresivitate & estetică
Iluminarea potrivită
https://targuldemesteri.ro/
Site-ul unde vei gasi mesterii de care ai nevoie !

Program

Luni - vineri: de la 8AM la 9PM
Sâmbăta: de la 10AM la 6PM
Duminica: închis

Contact