google.com, pub-2633693153898917, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Romontaj
Montaj si Asamblare Mobila !
  • 0799 996 760
  • romaniaBucurestiBucurești, Strada Heliade intre Vii, nr 181023382
 
            Livrare si transport mobilier
 
 

                                              Transport Mobila

Pe langa serviciile de montaj si asamblare mai oferim si serviciul de transport mobila in Bucuresti si Ilfov. Prin serviciul de transport mobila se intelege atat transportul mobilierului nou achizitionat din diverse magazine , care poate fi sub forma de pachete sau deja asamblat, dar oferim si transportul mobilierului folosit, care se doreste a fi mutat.

Transportul mobilei se realizeaza cu autoutilitare cu tonajul de 3,5 tone si cu un volum cuprins intre 14 si 20 metri cubi.

Romontaj vine in sprijinul clientilor care achizitioneaza mobilier de la diversi comercianti care nu ofera un serviciu promt de transport mobila, sau a persoanelor care doresc sa mute sau vanda mobilierul folosit.

 

 
 

                             Transport si Manipulare Mobila

Oferim servicii profesionale de transport si manipulare mobila la si de la domiciliul clientului cu personal calificat, pe langa serviciul de transport, angajati nostri se vor ocupa si de manipularea si caratul mobilei la domiciliul clientului.

Stim foarte bine ca serviciile de transport , inclusiv cel al curieilor, sunt strict doar de transport si nu includ manipularea sau urcatul mobilierului sau a electrocasnicelor pana in casa sau apartament, acestia transporta mobila pana la poarta imobilului sau pana la scara blocului, iar aceste lucruri nu vi se spun inainte de a comanda mobilierul, astfel se ajunge in situatia in care transportatorul lasa mobila afara punandu-va intro situatie deloc placuta.

Practic, prin acest serviciu de transport si manipulare mobilier, noi va ajutam sa transportati si sa carati mobila sau electrocasnicele pe scari sau cu liftul pana in locuinta dumneavoastra, inclusiv personalul pentru manipulare si carat va va ajuta sa carati mobilierul din magazin pana la autoutilitara.

 

                     Transport, Manipulare si Montaj Mobila

Acest serviciu de transport, manipulare si montaj mobilier include toate serviciile necesare clientului care achizitioneaza sau doreste sa mute mobilierul, pe langa serviciile de transport si manipulare oferim si montajul sau demontajul mobilei.

Romontaj pune la dispozitia clientilor un serviciu complet de transport manipulare despachetare si montaj mobila prin personal calificat care se va ocupa atat de caratul mobilierului, asamblarea si montajul acestuia atunci cand clientul achizitioneaza mobilier, dar si demontajul si impachetatul obiectelor de mobilier atunci cand clientul doreste mutarea sau depozitarea lor.

 
 

                                      Livrare si Montaj Mobila

Serviciul de livrare si montaj mobilier se adreeaza producatorilor si comerciantilor ce doresc  sa-si externalizeze serviciile sau sa ofere propriilor clienti un serviciu complet de instalare mobilier. Cu o experienta de 10 ani in livrare si montaj mobila in Bucuresti si Ilfov colaboram cu branduri renumite de mobilier atat casnic , mobila dormitor, bucatarie, living, cat si office, birouri, mese de conferinta, dulapuri. Acest serviciu de livrare si montaj mobilier sa nascut din nevoia unui serviciu post vanzare complet si bine pus la punct.

 
https://targuldemesteri.ro/
Site-ul unde vei gasi mesterii de care ai nevoie !

Program

Luni - vineri: de la 8AM la 9PM
Sâmbăta: de la 10AM la 6PM
Duminica: închis

Contact