google.com, pub-2633693153898917, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Romontaj
Montaj si Asamblare Mobila !
  • 0799 996 760
  • romaniaBucurestiBucurești, Strada Heliade intre Vii, nr 181023382
 

Pret montare mobila

 
Iti oferim cel mai bun pret montare mobila posibil. Echipa noastra are o vasta experienta in domeniul asamblarii de mobilier, indiferent de la ce furnizor provine mobila. Poate fi vorba despre mobila Kalenda, Kika, Dedeman sau Ikea pentru ca ne vom descurca la fel de bine cu orice tip de mobilier. De asemenea, putem ajuta si la transportul mobilierului de la magazin la tine acasa.

Pret montare mobila - detalii

Daca mobila este deja cumparata si doar te muti dintr-o locatie in alta inseamna ca ai nevoie de servicii de demontare mobila si de asamblare in noua locatie. Etapa intermediara in acest proces este transportul mobilierului la noua destinatie. Lasa in sarcina noastra acest proces si vei descoperi cat de repede il vei finaliza. Vei fi mutat cu tot cu mobila in noua locatie in cel mai scurt timp fara sa fie nevoie de efort din partea ta.
Fie ca ai mobila modulara sau mobila normala pe care vrei sa o montezi, suntem aici pentru a iti oferi cele mai bune astfel de servicii. Stim exact ce trebuie sa folosim si cand astfel incat produsul final sa fie ca cel de pe cutie. In plus, am deprins in timp toate tehnicile necesare pentru a nu deteriora mobila in timpul asamblarii. Stim exact unde sa punem mana si cum sa tinem piesele componente astfel incat sa nu apara deteriorari pe suprafata mobilierului.
Pentru persoanele care nu se pricep este destul de complicat sa fie montata mobila corespunzator chiar si atunci cand exista o schema furnizata de producator. Este important ca toate piesele componente din cutie sa fie folosite si, daca te ocupi singur de monta, exista posibilitatea ca la final sa ramai cu o gramada de suruburi si mici bucatele de lemn pe care nu stii unde sa le pui. Acest lucru se traduce nu tocmai bine. Mai exact, poti deduce ca ai omis elementele de intarire ale mobilierului, cam asa functioneaza acele piese triunghiulare – ele se amplaseaza la colturi, nu le vede nimeni atunci cand mobila este pusa pe podea, dar functioneaza pentru a intari mobila si pentru a o face sa isi pastreze forma. De asemenea, suruburile sunt foarte importante si de ele depinde cat de fixa este mobila si cat de bine asamblata a fost.
Pentru a evita astfel de intamplari iti recomandam sa apelezi la o echipa de specialisti care sa monteze mobila in locul tau. Contacteaza-ne si iti vom oferi cele mai bune servicii.
 

Program

Luni - vineri: de la 8AM la 9PM
Sâmbăta: de la 10AM la 6PM
Duminica: închis

Contact