google.com, pub-2633693153898917, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Romontaj
Montaj si Asamblare Mobila !
  • 0799 996 760
  • romaniaBucurestiBucurești, Strada Heliade intre Vii, nr 181023382
 

pret montaj mobila

 
Pret Montaj Mobila
Daca iti faci griji cu privire la ideea de pret montaj mobila trebuie sa intelgi faptul ca pretul pentru montajul mobilierului de catre o echipa de profesionisti nu va fi niciodata mai mare decat pretul pe care il vei plati atunci cand iti strici mobila incercand sa o montezi singur. Cu siguranta ca atunci cand iti cumperi mobila noua vrei cele mai bune si mai frumoase piese de mobilier pe care le poti gasi in magazine si esti dispus sa cheltui mult pentru ele.

Pret montaj mobila - detalii

Dupa ce pachetele cu mobila ajung la tine este foarte important sa te ocupi si de montaj si daca tot ai investit in cele mai bune piese de mobilier este cazul sa mai faci o investitie si in montaj de calitate. Te asteptam cu cele mai bune estfel de servicii pentru ca mobila pe care ti-ai dorit-o sa fie perfect asamblata si gata de functionare.
Atunci cand alegi sa iti montezi singur mobila iti asumi mai multe riscuri alegand pretul de montaj cel mai mic. Gandeste-te la latura practica. Asamblarea mobilierului implica mai multe operatiuni si nu toate sunt foarte placute. Trebuie sa sortezi piesele de mobilier, sa le pui frumos usi la usi si laturi peste laturi, sa sortezi suruburi, sa citesti schema de asamblare, sa pregatesti suprafata pe care vei monta pentru a nu distruge podeaua, peretii sau alte elemente din camera. Retine in primul rand faptul ca mobila suspendata nu se monteaza pe pereti. Va trebui sa o montezi pe o suprafata plata si cat mai dreapta, la fel ca pe oricare alta piesa de mobilier.
Ulterior vei avea nevoie de ajutor de la prieteni sau familie pentru a ridica aceste piese si pentru a le pune la locul lor. Atunci cand montezi mobila de dimensiuni mari trebuie sa iei in calcul si faptul ca partile componente pot fi grele si daca nu le poti muta singur ai nevoie de o mana de ajutor.
De ce sa nu iti simplific viata si sa profiti de timpul liber intr-un mod placut, apeland la o firma de asamblare mobila? Ei vor lucra garantat mai repede decat tine, stiu exact ce anume trebuie sa faca si cum sa faca, au toate ustensilele si instrumentele necesare si in plus, pentru ei schema de asamblare nu este un text intr-o limba necunoscuta inca pe glob. Probabil ca scheme ca a ta au mai vazut de alte cateva sute de ori cel putin, deci mobila ta va fi asamblata rapid si eficient. Pentru un pret de montaj mobila corect contactati-ne!
 

Program

Luni - vineri: de la 8AM la 9PM
Sâmbăta: de la 10AM la 6PM
Duminica: închis

Contact