google.com, pub-2633693153898917, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Romontaj
Montaj si Asamblare Mobila !
  • 0799 996 760
  • romaniaBucurestiBucurești, Strada Heliade intre Vii, nr 181023382
 

Pret montare mobila

 
Daca tot ceea ce te intereseaza este notiunea de pret asamblare mobila, atunci ai ajuns in locul potrivit. Contacteaza-ne si iti vom face cea mai buna oferta de pret pentru asamblarea mobilierului din casa ta. Pe langa faptul ca iti oferim cel mai bun pret, echipa noastra garanteaza pentru promptitudinea cu care se vor desfasura operatiunile de asamblare mobilier. In doar cateva ore mobila din casa ta va fi asamblata.

Pret asamblare mobila - detalii

Este un trend in prezent alegerea pieselor de mobilier modulare si acest lucru se intampla datorita versatilitatii lor si faptului ca pot fi amplasate in mai multe moduri. Chiar si atunci cand piesele de mobiler sunt prezentate intr-o anumita combinatie pe internet sau in cataloage, pentru ca este vorba despre mobila modulara le poti pune cum vrei tu si singura limita este imaginatia personala. Daca nu gasesti un mod bun de a pune mobila, ne poti intreba si iti putem oferi cateva sugestii in functie de spatiul disponibil pe care il ai.
Piesele modulare vin de obicei in pachete mici, complet dezasamblate si inosotite de scheme de montaj. Toate accesoriile pentru montaj sunt incluse in cutie si ne referim aici la suruburi, balamale sau manere. Urmand schema, teoretic ai putea sa iti montezi singur mobila insa mai ai nevoie de sculele necesare, de experienta necesara pentru a gestiona situatiile ce pot aparea si de una sau mai multe maini de ajutor in functie de dimensiunile mobilierului.
Iti recomandam sa nu folosesti scule electrice cum ar fi rindelele sau bormasinile atunci cand nu ai experienta cu ele pentru ca risti sa strici mobila si te poti accidenta grav. De asemenea, trebuie sa specificam faptul ca suruburile nu se bat cu ciocanul in gaurile care au fost deja facute din fabrica ci se monteaza cu bormasina. Specificam acest aspect pentru ca ne-am intalnit cu aceasta situatie. Suruburile nu sunt cuie si in momentul in care le bati cu ciocanul, poti distruge filetul surubului si vei genera macinarea palului in locul respectiv, ceea ce va determina nevoia de utilizare a unor suruburi mai groase care sa se potriveasca in orificii.
De asemenea, oricat de interesant ti s-ar parea sa folosesti rindeaua, trebuie sa mentionam ca mobila care vine la pachet a fost suficient rindeluita si sunt putine situatii particulare in care ai nevoie de acest instrument pentru mici retusuri.
Din aceste motive, este mult mai bine sa apelezi la o echipa de profesionisti care sa iti monteze mobila si vei reusi cu siguranta sa obtii cele mai bune rezultate asa.
 

Program

Luni - vineri: de la 8AM la 9PM
Sâmbăta: de la 10AM la 6PM
Duminica: închis

Contact