Montare mobila

Iti oferim servicii de montare mobila de cea mai buna calitate. Mai jos am pregatit mai multe lucruri pe care le-am invatat asambland mobila. Acestea te pot ajuta in momentul in care te decizi sa iti montezi singur mobilierul cumparat.

Considera si retine faptul ca producatorul de mobila nu face nicio greseala. De ce? Pentru ca in general este adevarat. Placile sunt gaurite si debitate de roboti inainte de a fi date pentru productie si fiecare comanda se verifica inainte de a fi terminata pentru ca erorile sa nu apara. Daca ceva nu se potrivteste bine sau asa cum ar trebui inseamna ca este ceva ce nu faci bine. Sunt cazuri in care beneficiarii au dat gauri si au incercat alte sisteme de prindere pentru ca li se parea ca piesele nu se potrivrsc. La final au descoperit ca mobila s-a stricat pentru ca piesa care aparent avea defectul trebuia de fapt pusa la locul sau si nu avea nevoie de gauri suplimentare.

Montare mobila - sfaturi utile

Mobila nu iarta. Este posibil sa gresesti la un moment dat ceva si sa nu vezi decat la final. Din acest motiv este foarte important sa faci lucrurile in oridinea corecta asa cum specifica cerintele.

Acest pont face parte din categoria de mai sus. Inainte de a bate cuie in placajul aflat in spatele corpurilor de mobilier masoara diagonalele. Daca acestea nu sunt egale iti va aprea rau in momentul in care ajungi sa reglezi usile. Cum faci ca usile sa fie egale? Lovesti cu mana in colturile diagonalelor mai lungi.

Montajul mobilei seamana foarte bine cu un puzzle sau cu jocul in care va trebui sa poti identifica diferentele dintre 2 imagini. Cei mai multi producatori nu trec pe schita si dimensiunile lemnului. Uneori diferentele dintre doua placi sunt mici. Este sential sa te ghidezi dupa gauri pentru a pune placile asa cum trebuie.

Foloseste-te de cartonul in care placile au fost asamblate pe post de covor. Asa nu vei deteriora parchetul din camera si dac alovesti placile exista mari sanse ca acestea sa nu se deterioreze.

Daca ai de mobilat dormitoare si sunt mai multe piese de mobilier, poti lasa patul la urma deoarece ocupa mult loc si te incurca.

Sunt si corpuri care au fost prevazute cu sisteme de prindere pe perete. Daca ai copii acasa poti face efortul de a le prinde in perete.

Sunt si producatori care sugereaza ca ar trebui sa folosesti doar surubelnite manuale. In cazul in care folosesti surubelnite cu baterii sau cu curent electric le poti seta o putere de strangere mica. Ulterior poti verifica si cu surubelnita de mana ca suruburile sa fie stranse bine.

Sau poti omite toate sfaturile de mai sus si poti merge pe varianta comoda. In varianta comoda tot ce trebuie sa faci este sa ne suni si vom monta noi mobila pentru tine la cele mai mici costuri.