google.com, pub-2633693153898917, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Romontaj
Montaj si Asamblare Mobila !
  • 0799 996 760
  • romaniaBucurestiBucurești, Strada Heliade intre Vii, nr 181023382
 

Montare Mobila dormitor Bucuresti 

 
Dormitorul este acea incapere din casa in care ar trebui sa te relaxezi si sa te bucuri de cele mai intime momente. Daca mobila din dormitor nu este montata si amplasata corespunzator sau a fost montata gresit vei avea un mediu in care nu numai ca nu te poti relaxa, dar te va si stresa de fiecare data cand incerci sa folosesti mobila, si asta doar din cauza ca nu te-ai gandit atunci cand s-a efectuat montajul mobilei. Poti ajunge sa ai un pat care scartaie si se dezasambleaza doar cand il atingi, rafturi care se clatina de fiecare data cand iei ceva de pe ele, usi care nu se inchid bine sau care se desprind si cad, iar lista poate continua, toate acestea fiind din cauza montajului defectuos, sau sau a unui montaj de mobila neprofesionist.

Montare mobila dormitor Bucuresti Avantaje

Pentru a evita toate aceste probleme ai nevoie de mobilier de cea mai buna calitate asamblat de o firma de profesionisti din domeniu. Noi iti oferim servicii de montare mobila dormitor Bucuresti la preturi foarte avantajoase. Din momentul in care ne prezentam pentru demararea proiectului, drumul pana la cel mai bun mobilier este de cateva ore. Poti folosi acest timp pentru a te plimba, pentru a te relaxa sau pentru a lucra, in timp ce noi ne facem treaba singuri. Vei avea marea surpiza cand te intorci si descoperi ca ai o camera complet noua fara sa fi fost nevoie sa urmezi scheme complicate pentru a asambla singur mobila.
Indiferent daca este vorba de mobila din dormitorul tau sau de mobila din dormitorul copiilor, este important ca fiecare piesa de mobilier implicata sa fie montata corespunzator pentru a evita inconvenientele ulterioare. Spre exemplu, mobila din dormitorul copiilor trebuie sa fie montata corect din motive de siguranta deoare copiii au tendinta de a se accidenta mult mai repede. Daca tu stii pe care parte a patului sa te asezi ca sa nu se dezmembreze, sau sa iti feresti degetele atunci cand usa de la dulap se tranteste singura cu putere, cei mici nu stiu sa faca asta, sau daca le explici nu vor tine minte.
Daca tu te poti obisnui cu ideea ca uneori usile de la dulapuri se mai deschid si singure si ca, in cazul dulapurilor mai inalte, exista posibilitatea sa te loveasca atunci cand se deschid, si vrei sa te complaci intr-o astfel de situatie, desi nu iti recomandam, unui copil nu ii poti cere asta. Camera copilului nu trebuie sa fie un camp minat in care pericolele il pandesc in fiecare moment doar pentru ca mobila nu este corect asamblata. Ia in calcul faptul ca cei mici adora sa sara in pat, trantesc usile si se agata de rafturi.
 

Program

Luni - vineri: de la 8AM la 9PM
Sâmbăta: de la 10AM la 6PM
Duminica: închis

Contact