google.com, pub-2633693153898917, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Romontaj
Montaj si Asamblare Mobila !
  • 0799 996 760
  • romaniaBucurestiBucurești, Strada Heliade intre Vii, nr 181023382
 
Montare mobila bucatarie
 
Montare mobila de bucatarie
Atunci cand iti cumperi mobilierul, fie ca este vorba despre ceva marunt cum este o noptiera sau pantofarul de la dulap sau o mobila de bucatarie tot ce vrem este sa arate bine si sa tina cel putin cativa ani buni. Cu atat mai mult cu cat mobila costa destul de mult si nu poate fi schimbata asa de des.
Pentru ca ne dorim sa ai o mobila de care sa te bucuri cat mai mult timp iti prezentam mai jos cateva greseli pe care poti sa le faci atunci cand iti montezi singur mobila de bucatarie si nu apelezi la pofesionisti pentru aceasta operatiune.

Montare mobila bucatarie - sfaturi utile

Te grabesti. Stim ca te asteptai ca primul sfat sa fie tehnic si sa aiba diverse tipuri de suruburi, scule complicate si inginerii. Dar credem ca graba este una dintre cele mai mari greseli pe care poti sa le faci in timp ce montezi mobila de bucatarie. Fiecare lucru are nevoie de timpul sau pentru a fi facut. O planta nu va creste mai repede daca tragi de ea in sus. La fel se intampla si cu mobila: daca te grabesti este posibil sa sari cativa pasi esentiali fara sa iti dai seama si sa te trezesti ca mobila montata este gata stricata. Iti poti acorda timp pentru a studia instructiunile din caiet pentru ca acestea insotesc mobila. Fiecare pas trebuie facut exact asa cum este descris. Fii atent la toate detaliile si daca nu termini azi exista si maine o zi.
Ai grija la numarul de cuie batute. Fiecare piesa de mobilier are si un placaj in spate. Acesta este flexibil si subtire asa incat vei fi tentat sa nu dai importanta sau sa spui ca producatorii nu au pus materiale rezistente. Asa cum sunt materialele flexibile cum ar fi placajul, in partea din spate au un rol important pentru stabilizarea corpului de mobilier. Atunci cand il prinzi in suficiente cuie o sa tina mult si bine. plus, va fi mai greu de desprins in cazul in care impingi o haina mai tare in dulap. Sau daca il lovesti cu umerasul.
Ca si idee distanta dintre cuie trebuie sa fie de maxim 15 cm. Daca aceasta distanta este mai mare decat o palma intinsa nu este bine. trebuie sa puenti cate cuite trebuie si mobila va tine mult si bine fara probleme. Daca angajezi o firma de montare mobila de bucatarie este recomandat sa fii atent la modul in care sunt batute cuiele. Vei descoperi ca specialistii stiu exact unde si cum trebuie acestea batute pentru ca mobila sa fie fixa.
Asteptam sa ne contactezi pentru a te ajuta cu montarea mobilierului de bucatarie la cea mai buna calitate. Avem cele mai mici preturi si oferim servicii prompte.
 

Program Montare Mobila

Luni - vineri: de la 8AM la 9PM
Sâmbăta: de la 10AM la 6PM
Duminica: închis

Contact