google.com, pub-2633693153898917, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Romontaj
Montaj si Asamblare Mobila !
  • 0799 996 760
  • romaniaBucurestiBucurești, Strada Heliade intre Vii, nr 181023382
 
Montare dulap
 
montare dulap, montare sifonier
Daca te intrebi de ce ar trebui sa apelezi la o firma de montaj mobila care sa iti monteze dulapurile explciatia este mai jos.
Montarea dulapurilor poate fi greoaie atunci cand te ocupi de asta fara sa ai experienta. Motivele sunt cat se poate de evidente. Pentru a monta corect dulapurile este nevoie sa tii cont de schema de montaj pe care o primesti de la producator alaturi de pachetele de mobilier. Uneori schemele sunt intuitive insa de cele mai multe ori nu sunt caz in care va trebui sa faci tot posibilul sa intelegi schema.

Montare dulap sfaturi utile

Un alt dezavantaj este faptul ca dulapurile au componente mari cum ar fi placile laterale sau rafturile care pot fi grele si pentru care ai nevoie de ajutor. De multe ori prietenii nu sunt disponibili atunci cand ai nevoie de ei drept pentru care va trebui sa incerci sa te descurci cum poti. Daca aceste placi cad este foarte posibil sa distruga in cadere si alte lucruri cum ar fi de exemplu parchetul.
Apeland la o firma de montaj mobila ai mai multe avantaje considerabile. In primul rand trebuie sa tii cont si de faptul ca daca dulapul sau sifonierul nu sunt corect montate pot aparea probleme ulterioare. Cand este vorba de dulapuri cele mai importante sunt usile si sertarele. La dulapurile montate gresit usile nu stau inchise sau se deschid si inchid foarte greu.
In cazul sertarelor situatia este similara. Sertarele pot sa nu se inchida in mod corespunzator in momentul in care nu sunt montate corect. Daca optezi pentru mobila cu inchidere amortizata situatia este similara. Trebuie sa pui perfect sertarele si usile astfel incat mecanismul de amortizare sa functioneze altfel ai toate sansele sa fi investit degeaba in mobila moderna.
Ulterior, o alta etapa importanta este momentul in care dulapurile suspendate sunt puse pe pereti. Acestea trebuie sa fie foarte bine fixate pentru a nu genera accidente in momentul in care cad. In cadere pot distruge mobila aflata sub ele sau pot lovi persoane ceea ce ar trebui evitat. Cand vorbim despre montarea dulapuri suspendate trebuie sa mentionam si faptul ca dulapurile amplasate sunt trebuie sa aiba usile foarte bine fixate altfel exista sansa ca acestea sa cada si vor genera riscurile mai sus mentionate. Vrei sa eviti toate aceste situatii neplacute precum si distrugerea mobilierului in care ai investit atat de mult motiv pentru care cea mai buna solutie este sa apelezi la o firma de asamblare mobila.
Noi iti oferim cele mai bune servicii in acest sens si te asteptam sa ne contactezi pentru serviciul de montare dulap.
 

Program

Luni - vineri: de la 8AM la 9PM
Sâmbăta: de la 10AM la 6PM
Duminica: închis

Contact