Montaj mobila videnov

Mobila care vine demontata este cea mai buna solutie din mai multe motive. Pentru a o monta tot ce trebuie sa faci este sa ne suni si noi o vom monta pentru tine. Asiguram servicii de montaj mobila Videnov la cele mai bune preturi de pe piata. Serviciile noastre sunt adresate tuturor tipurilor de mobilier.

Stand de vorba cu clientii am descoperit de ce este mai bine sa iti cumperi mobila la pachet. De fapt stiam asta deja, insa parerile celorlalti ne confirma acest lucru.

Pretul. Mobila la comanda este mult mai scumpa comparativ cu cea la cutie. Iti poti cumpara mobila dezasamblata la 50 sau 70 de procente fata de mobila facuta la comanda.

Montaj mobila Videonov - avantajele mobilierului la pachet

Timpul de livrare este scurt. De foarte multe ori mobila pe care o cumperi demontata va veni in doar cateva zile sau saptamani. Daca alegi mobila la comanda aceasta poate dura cateva luni pana in momentul in care este produsa.

Stres. In ambele cazuri vei primi o estimare pentru data livrarii. Estimarea este asa cum spune si numele sau estimativa. Pot aparea unele intarzieri in ambele cazuri dar avand in vedere ca cele mai multe firme care ofera mobila impachetata sunt mari, stii sigur ca mobila pe care ai cumaprat-o exista. Mobila facuta la comanda poate primi un termen de executie iar atunci cand suni sa intrebi daca a fost facuta poti descoperi ca nici macar nu au inceput sa lucreze la ea.

Realitate raportata la asteptari. Cand iti faci mobilier pe comanda va trebui sa explici executantului si ce anume vrei sa primesti fata de ce ai comandat. Nu vei sti sigur pana in momentul in care mobila nu este terminata. Sunt multi clienti care aleg mobila la pachet pentru ca stiu sigur cum va arata la final si vor primi exact ce au comandat fara surprize. Nu vrei sa ai surprize pe banii tai.

Design. De foarte multe ori produsele de mobilier pe care le cumperi impachetate sunt gandite de designeri sau de mai multi. Prin urmare arata mult mai bine si asta te va scuti de efortul de a iti imagina cum trebuie puse impreuna.

La fel ca si in cazul designului, pentru mobila cumparata demontata vei beneficia si de serviciile inginerilor care sunt platiti sa o gandeasca in asa fel incat sa fie durabila si sa ii anuleze anumite slabiciuni. Apeland la mobilier facut in atelier aceasta certitudine nu exista si chiar daca mobila arata perfect la inceput este posibil ca o mica eroare de proiectare sa isi arate coltii peste putin timp.

De foarte multe ori mobila este realizata din MDF si PAL. Acest lucru este valabil si pentur mobila de atelier cat si pentru mobila executata la comanda. Sutn multi oameni care intreaba daca mobila de la firma X sau Y este de cea mai buna calitate. Daca nu este si o muti dintr-o parte in alta se va strica la fel si daca este impachetata si daca este produsa la comanda. Montajul il vom face noi cu mare atentie deci nu trebuie sa iti faci griji in sensul acesta.