google.com, pub-2633693153898917, DIRECT, f08c47fec0942fa0

MONTAJ SI ASAMBLARE MOBILIER tip RAFTURI in SUPERMAKET 

 
Oferim servicii profesionale de montaj si asamblare mobilier spatii comerciale. De-a lungul timpului ne-am experimentat in montajul rafturilor metalice din supermarket-uri, rafturi din pal, sticla, mdf, bond folosite in magazinele de haine, librarii, sau cu obiecte de lux.
Suntem echipa ideala atunci cand aveti nevoie de montaj, montare, asamblare, demontare, reorganizare si modificare dimensiuni mobilier comercial tip rafturi, dulapuri, masute, gondole, vitrine
Solutiile tehnice asimilate in ani de experienta precum si organizarea echipelor de montaj fac ca, operatiunile de montaj , asamblare si instalare mobilier sa se desfasoare fluent fara a fi periclitat termenul de predare. 
 
MONTAJ SI ASAMBLARE RAFTURI MAGAZINE 
MONTAJ SI ASAMBLARE RAFTURI MAGAZINE 
 Montam si asamblam o gama diversificata de mobilier tip rafturi de orice fel in magazine si spatii comerciale.


MONTAJ MOBILIER FARMACII / naturiste 
MONTAJ MOBILIER FARMACII / naturiste 
 De asemenea montam si asamblam mobilier tip rafturi pentru farmacii, magazine cu produse naturiste sau de infrumutesare.


 

Asamblare mobila magazine, supermarket-uri sau farmacii

Echipele noastre de montaj mobila spatii comerciale si de birou au o vasta experienta in asamblarea mobilierului comercial in mall-uri si nu numai. Atunci cand vorbim despre montaj si asamblare mobilier spatii comerciale , vorbim despre asamblarea mobilierului tip rafturi, masute, gondole, mobilier special tip casa, vitrine, etc. Foarte important atunci cand se monteaza mobilier in magazinele de haine, telefoane, farmacii, supermarket-uri, este rigidizarea si ancorarea mobilierului montat. Asamblam rafturi metalice, din pal sau mdf, vitrine din sticla, inclusiv suporti de umerase sau mobilierul tip cabina de proba, banc de incercari sau despartitoare din plexiglass.
 
https://targuldemesteri.ro/
Site-ul unde vei gasi mesterii de care ai nevoie !

Program Montaj Mobila

Luni - vineri: de la 8AM la 9PM
Sâmbăta: de la 10AM la 6PM
Duminica: închis

Contact