Montaj Mobila Bucatarie

Daca inca te mai intrebi de ce trebuie sa apelezi la o firma specializata in montaj mobila pentru a monta mobilierul iti prezentam mai jos cele mai comune greseli pe care le poti face atunci cand te ocupi singur de montaj si nu ai experienta in domeniu.

Strangi prea tare suruburile. Nu exista o reteta pentru a le strange bine insa ideea este urmatoarea. In momentul in care pui suruburi in PAL acestea isi fac loc in material unde creaza striatii pe dimensiunea suruburilor. Striatiile au suficienta putere astfel incat sa tine pisele impreuna. Lucrurile functioneaza la fel ca si cand ai avea un dop pe care il pui pe gatul unei sticle si care este foarte greu de scos. Insa daca straingi prea tare suruburile striatiile se vor strica. In momentul in care surubul sta intr-o gaura goala este ca si cand ai baga un creion pe gatul sticlei. Veti simti cand ai strans suficient si este important sa nu insisti.

Montaj mobila bucatarie - sfaturi utile

O alta greseala comuna este ca nu ai incredere in producatorul de mobila. Este posibil ca unii pasi asa cum sunt cei descrisi in caietul de montaj al mobilierului sa iti para ciudati. Sau poti considera ca nu este corect ce scrie in schema sau ce este desenat in schema. Poti sa iti faci un bine si sa ai incredere in desenele respective. Verifica si fii sigur ca faci totul asa cum scrie acolo. Cu siguranta cineva a verificat de mai multe ori inainte instructiunile. Sunt peste 99% sanse ca ei sa stie mai multe despre mobila lor decat stii tu.

Ai grija la balamale. Acestea sunt de mai multe feluri si seamana foarte bine intre ele. Totusi iti poti da seama ca au roluri diferite chiar daca seamana. Nu pune doua tipuri de balamale pe aceeasi usa. Usa va sta ciudat si nu vei reusi sa aliniezi usile niciodata. De asemenea, trebuie sa ai grija sa pui fiecare tip de balama pe usa corespunzatoare. Sunt si producatori care impacheteaza in pungi diferite balamalele diferite. Nu ar trebui sa te grabesti sa rupi toate pachetele. Este important sa desfaci pachetele cand ai nevoie de ele.

O alta idee buna este sa ceri sfaturi. Daca te impotmolesti ar trebui sa suni o persoana care se pricepe si daca nu ai incredere in vecnini poti suna la firmele de asamblare mobila pentru ca ei stiu exact ce fac si stiu cum sa te ajute.

Pentru a scapa de toata bataia de cap de mai sus cel mai simplu lucru pe care il poti face este sa ne suni pe noi si vom monta mobila in cel mai scurt timp posibil fara sa te implicam. Avem cele mai bune preturi, dar si cei mai buni timp de executie si iti punem la dispozitie o echipa de profesionisti care vor lucra pentru tine.