Cat de usor se asambleaza mobilierul de la IKEA ?!

In general mobila IKEA se monteaza / asambleaza usor, iar cand spun usor nu spun neaparat si repede. Datorita multitudinilor de acesorii mobilierul comercializat de IKEA nu se monteaza neaparat usor, practic corpul de mobilier se asambleaza repede, in schimb se pierde foarte mult timp fiind un montaj migalos, la instalarea accesoriilor gen sertare, suporti polite, inclusiv la montajul si asamblarea usilor. 

Citește mai mult

Valorile noastre si .... calitatea montajului

     Vreau sa vorbesc despre cat de importanta / neimportanta este calitatea montajului de mobilier din casele    noastre!

   In general cand vine vorba de montajul sau asamblarea mobilei pe care o achizitionam, primul lucru la care ne gandim este pretul, iar al doilea lucru la care ne gandim este dezordinea care se creaza in timpul montajului de mobilier, practic  scena seamana cu cea a montajului de parchet, zugravi, instalatori, etc. In schimb putini sunt cei care se gandesc la calitatea montajului si asamblarii mobilierului, marea majoritate a clientilor pun accent pe valoarea montajului, practic incercam sa achizitionam un mobilier mai calitativ, dar incercam sa economisim bani cautand montaj mai ieftin. O sa spuneti ca ieftin nu inseamna neaparat prost calitativ, dar aici ma refer la cei dintre noi care lasa montajul si asamblarea mobilei in seama unor persoane care nu au experienta necesara, adica un vecin care si-a mai montat mobila, zugravi ca tot au varuit cat ar mai dura sa monteze si mobila? Montarea si asamblarea mobilei se face dupa criterii si standarde bine stabilite in schita de montaj, precum si cu unelte specializate. 

     Valoarea si calitatea mobilei este data si de calitatea montajului si asamblarii mobilierului !

Citește mai mult

Despre noi

Dintotdeauna am avut o pasiune pentru decorațiuni, iar remobilarea casei este de fiecare dată o adevărată plăcere.Cu toate acestea, de multe ori nu am putut găsi acel ceva pe care-l căutam, astfel încât am încercat să ne realizăm propriile decorațiuni. 

Produsele pe care am reușit să le creăm/recreăm ne-au dat curajul să încercăm să realizăm/restaurăm mici piese de mobilier și, pas cu pas, am ajuns aici: acum putem să oferim clienților noștri orice tip de mobilă, decorațiuni și servicii de reparare/retapițare/restaurare.

Fiecare piesă este creată individual, astfel că aici veți descoperi doar originalitate și creativitate. Dacă sunteți în căutarea acelui element special, acesta este locul ideal în care îl puteți descoperi.

Citește mai mult