google.com, pub-2633693153898917, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Înapoi la listă

Montaj mobila dormitor

Atunci cand iti cumperi mobila noua pentru dormitor este necesar sa gasesti o firma specializata in montaj mobila dormitor care sa faca pentru tine toate operatiunile necesare. Recomandarea profesionistilor este sa nu incerci sa iti montezi mobila singur pentru ca exista toate sansele sa o strici sau sa nu o montezi corect. 

 Specialistii au experienta necesara pentru a realiza in mod corect operatiunile de montaj. Este foarte important in cazul mobilierului modular sa se urmeze intocmai schema de montate care vine la pachet cu mobilierul. Spre exemplu, mobila de dormitor include patul, sifonierul, noptierele, masuta de make-up si eventual tabureti sau alte elemente mici de mobilier. Corpurile suspendate pot fi si ele incluse in dormitor, sau exista posibilitatea de a fi amplasate in dormitor corpuri de mobilier suspendate si biblioteci. 

<h2> Montaj mobila dormitor - de ce ai nevoie de un specialist? </h2>

Toate aceste piese trebuie sa fie montate corespunzator pentru ca problemele sa fie evitate.Acele corpuri laterale care au o biblioteca montata intre ele se amplaseaza de obicei la capatul patului sau deasupra biroului deci este important ca partea suspendata sa fie bine fixata, altfel pot aparea accidente neplacute.

 Corpul orizontal este de obicei destinat cartilor, deci va trebui sa iei in calcul si faptul ca se va ajunge la o greutate mare care pune presiune pe partea de jos a mobilierului, si, in cazul in care corpul nu este fixat corect, poate cadea. In cadere, genul acesta de piese de mobilier au tendinta de a distruge ceea ce intalnesc sau pot genera accidente persoanelor aflate sub ele.Din acest motiv colaborarea cu specialistii este necesara si obligatorie. De asemenea, pentru a te putea odihni in mod corespunzator in dormitor, patul trebuie sa fie montat corect. Un montaj corespunzator al patului face ca rama acestuia sa ramana fixa pentru mai mult timp. 

Probabil ca ti s-a intamplat sau ai auzit persoane care si-au montat singure paturile si la cateva saptamani au descoperit ca placile s-au indepartat unele de celelalte si suruburile sunt la vedere. In special in cazul mobilierului de pal, acesta este un lucru comun, pentru ca palul din jurul surubului se macina atunci cand presiunea nu se distribuie corect pe piesele de mobilier si in momentul in care suruburile nu sunt introduse corect in orificiile corespunzatoare.Pentru a evita aceste probleme iti recomandam sa apelezi la profesionisti pentru momentul in care vrei sa iti montezi mobilierul.