google.com, pub-2633693153898917, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Montaj mobila dormitor

Atunci cand iti cumperi mobila noua pentru dormitor este necesar sa gasesti o firma specializata in montaj mobila dormitor care sa faca pentru tine toate operatiunile necesare. Recomandarea profesionistilor este sa nu incerci sa iti montezi mobila singur pentru ca exista toate sansele sa o strici sau sa nu o montezi corect. 

 Specialistii au experienta necesara pentru a realiza in mod corect operatiunile de montaj. Este foarte important in cazul mobilierului modular sa se urmeze intocmai schema de montate care vine la pachet cu mobilierul. Spre exemplu, mobila de dormitor include patul, sifonierul, noptierele, masuta de make-up si eventual tabureti sau alte elemente mici de mobilier. Corpurile suspendate pot fi si ele incluse in dormitor, sau exista posibilitatea de a fi amplasate in dormitor corpuri de mobilier suspendate si biblioteci. 

<h2> Montaj mobila dormitor - de ce ai nevoie de un specialist? </h2>

Toate aceste piese trebuie sa fie montate corespunzator pentru ca problemele sa fie evitate.Acele corpuri laterale care au o biblioteca montata intre ele se amplaseaza de obicei la capatul patului sau deasupra biroului deci este important ca partea suspendata sa fie bine fixata, altfel pot aparea accidente neplacute.

 Corpul orizontal este de obicei destinat cartilor, deci va trebui sa iei in calcul si faptul ca se va ajunge la o greutate mare care pune presiune pe partea de jos a mobilierului, si, in cazul in care corpul nu este fixat corect, poate cadea. In cadere, genul acesta de piese de mobilier au tendinta de a distruge ceea ce intalnesc sau pot genera accidente persoanelor aflate sub ele.Din acest motiv colaborarea cu specialistii este necesara si obligatorie. De asemenea, pentru a te putea odihni in mod corespunzator in dormitor, patul trebuie sa fie montat corect. Un montaj corespunzator al patului face ca rama acestuia sa ramana fixa pentru mai mult timp. 

Probabil ca ti s-a intamplat sau ai auzit persoane care si-au montat singure paturile si la cateva saptamani au descoperit ca placile s-au indepartat unele de celelalte si suruburile sunt la vedere. In special in cazul mobilierului de pal, acesta este un lucru comun, pentru ca palul din jurul surubului se macina atunci cand presiunea nu se distribuie corect pe piesele de mobilier si in momentul in care suruburile nu sunt introduse corect in orificiile corespunzatoare.Pentru a evita aceste probleme iti recomandam sa apelezi la profesionisti pentru momentul in care vrei sa iti montezi mobilierul. 

Citește mai mult

Cat de usor se asambleaza mobilierul de la IKEA ?!

In general mobila IKEA se monteaza / asambleaza usor, iar cand spun usor nu spun neaparat si repede. Datorita multitudinilor de acesorii mobilierul comercializat de IKEA nu se monteaza neaparat usor, practic corpul de mobilier se asambleaza repede, in schimb se pierde foarte mult timp fiind un montaj migalos, la instalarea accesoriilor gen sertare, suporti polite, inclusiv la montajul si asamblarea usilor. Mobilierul produs si comercializat de magazinele Ikea este proiectat din start pentru un montaj simplu, acest lucru nu inseamna ca va fi si un montaj scurt. Neavand nevoie de scule sau unelte speciale pentru efectuarea montajului de mobila tip ikea clienti trebuie sa se astepte la un timp mai mare de montaj.

Citește mai mult

Valorile noastre si .... calitatea montajului

     Vreau sa vorbesc despre cat de importanta / neimportanta este calitatea montajului de mobilier din casele    noastre!

   In general cand vine vorba de montajul sau asamblarea mobilei pe care o achizitionam, primul lucru la care ne gandim este pretul, iar al doilea lucru la care ne gandim este dezordinea care se creaza in timpul montajului de mobilier, practic  scena seamana cu cea a montajului de parchet, zugravi, instalatori, etc. In schimb putini sunt cei care se gandesc la calitatea montajului si asamblarii mobilierului, marea majoritate a clientilor pun accent pe valoarea montajului, practic incercam sa achizitionam un mobilier mai calitativ, dar incercam sa economisim bani cautand montaj mai ieftin. O sa spuneti ca ieftin nu inseamna neaparat prost calitativ, dar aici ma refer la cei dintre noi care lasa montajul si asamblarea mobilei in seama unor persoane care nu au experienta necesara, adica un vecin care si-a mai montat mobila, zugravi ca tot au varuit cat ar mai dura sa monteze si mobila? Montarea si asamblarea mobilei se face dupa criterii si standarde bine stabilite in schita de montaj, precum si cu unelte specializate. 

     Valoarea si calitatea mobilei este data si de calitatea montajului si asamblarii mobilierului !

Citește mai mult

Despre noi

Dintotdeauna am avut o pasiune pentru decorațiuni, iar remobilarea casei este de fiecare dată o adevărată plăcere.Cu toate acestea, de multe ori nu am putut găsi acel ceva pe care-l căutam, astfel încât am încercat să ne realizăm propriile decorațiuni. 

Produsele pe care am reușit să le creăm/recreăm ne-au dat curajul să încercăm să realizăm/restaurăm mici piese de mobilier și, pas cu pas, am ajuns aici: acum putem să oferim clienților noștri orice tip de mobilă, decorațiuni și servicii de reparare/retapițare/restaurare.

Fiecare piesă este creată individual, astfel că aici veți descoperi doar originalitate și creativitate. Dacă sunteți în căutarea acelui element special, acesta este locul ideal în care îl puteți descoperi.

Citește mai mult