google.com, pub-2633693153898917, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Romontaj
Montaj si Asamblare Mobila !
  • 0799 996 760
  • romaniaBucurestiBucurești, Strada Heliade intre Vii, nr 181023382
Montaj mobila de la videnov .ro
 
montaj si asamblare mobila videnov bucuresti
Montaj Mobila Videnov, Montaj Dormitor Videnov, Montaj pat Videnov,
Montaj dulap Videnov, Montaj comoda Videnov, Montaj living Videnov
Montare Mobila Videnov, Montare bucatarie Videnov Montare hol Videnov, Montare biblioteca Videnov, Montare canapea Videnov,

Montaj Mobilier Videnov Bucuresti,

Asamblare Mobilier Videnov Bucuresti, Asamblare pantofar Videnov
Montaj comoda tv Videnov Montaj masa si scaune Videnov Bucuresti

Asamblare Mobila Videnov Bucuresti si Ilfov

Servicii profesionale de asamblare mobila de bucatarie Videnov

Montaj Videnov Mobila Videnov

Mobila achizitionata de pe videnov.ro vine demontata si este cea mai buna solutie din mai multe motive. Pentru a o monta tot ce trebuie sa faci este sa ne suni si noi o vom monta pentru tine. Asiguram servicii de montaj mobila Videnov la cele mai bune preturi de pe piata, la domiciliul sau sediul clientului in Bucuresti si Ilfov. Serviciile noastre de montaj mobila sunt adresate tuturor tipurilor de mobilier comercializate sau produse de Videnov .ro.
Stand de vorba cu clientii am descoperit de ce este mai bine sa iti cumperi mobila la pachet. De fapt stiam asta deja, insa parerile celorlalti ne confirma acest lucru.
Pretul. Mobila la comanda este mult mai scumpa comparativ cu cea la cutie. Iti poti cumpara mobila dezasamblata la 50 sau 70 de procente fata de mobila facuta la comanda.
In plus, mobila impachetata achizitionata de la videnov.ro se monteaza usor, in cazul in care nu doriti sa montati dumneavoastra, ne puteti contacta pentru serviciul de montaj mobilier.

Montaj mobila Videonov - avantajele mobilierului la pachet

Timpul de livrare este scurt. De foarte multe ori mobila pe care o cumperi demontata va veni in doar cateva zile sau saptamani. Daca alegi mobila la comanda aceasta poate dura cateva luni pana in momentul in care este livrata si montata.
Stres. In ambele cazuri vei primi o estimare pentru data livrarii si a efectuarii montajului. Estimarea este asa cum spune si numele sau estimativa. Pot aparea unele intarzieri in ambele cazuri dar avand in vedere ca cele mai multe firme care ofera mobila impachetata sunt mari, stii sigur ca mobila pe care ai cumaprat-o exista. Mobila facuta la comanda poate primi un termen de executie iar atunci cand suni sa intrebi daca a fost facuta poti descoperi ca nici macar nu au inceput sa lucreze la ea.
Realitate raportata la asteptari. Cand iti faci mobilier pe comanda va trebui sa explici executantului si ce anume vrei sa primesti fata de ce ai comandat. Nu vei sti sigur pana in momentul in care mobila nu este terminata. Sunt multi clienti care aleg mobila la pachet pentru ca stiu sigur cum va arata la final si vor primi exact ce au comandat fara surprize. Nu vrei sa ai surprize atunci cand se monteaza mobila.
Design. De foarte multe ori produsele de mobilier pe care le cumperi impachetate de la Videnov .ro sunt gandite de designeri sau de mai multi. Prin urmare arata mult mai bine si asta te va scuti de efortul de a iti imagina cum trebuie puse impreuna, in plus pachetele sunt insotite de schita de montaj videnov, oferindu-ti posibilitatea de ati efectua montajul singur.
La fel ca si in cazul designului, pentru mobila cumparata demontata vei beneficia si de serviciile inginerilor care sunt platiti sa o gandeasca in asa fel incat sa fie durabila si sa ii anuleze anumite slabiciuni. Apeland la mobilier facut in atelier aceasta certitudine nu exista si chiar daca mobila arata perfect la inceput este posibil ca o mica eroare de proiectare sa isi arate coltii peste putin timp.
De foarte multe ori mobila este realizata din MDF si PAL. Acest lucru este valabil si pentur mobila de atelier cat si pentru mobila executata la comanda. Sutn multi oameni care intreaba daca mobila de la firma X sau Y este de cea mai buna calitate. Daca nu este si o muti dintr-o parte in alta se va strica la fel si daca este impachetata si daca este produsa la comanda. Montajul de mobila Videnov .ro sau asamblarea mobilei Videnov.ro il vom face noi cu mare atentie deci nu trebuie sa iti faci griji in sensul acesta.
 

Program Montaj Mobila

Luni - vineri: de la 8AM la 9PM
Sâmbăta: de la 10AM la 6PM
Duminica: închis

Contact