google.com, pub-2633693153898917, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Romontaj
Montaj si Asamblare Mobila !
  • 0799 996 760
  • romaniaBucurestiBucurești, Strada Heliade intre Vii, nr 181023382
 

Montaj Mobila Bucuresti si Ilfov

 
In momentul in care alegi sa iti muti domiciliul, efortul pe care il depui poate fi foarte mare. Indiferent daca este vorba despre organizarea procesului de mutare sau de transportul propriu zis, dintre toate montajul si demontajul mobilierului este cea mai complexa etapa posibila. Aceasta implica o foarte mare atentie si o grija deosebita. Sunt alternative mai eficiente si mai economice. Iti oferim servicii de montaj si dezasamblare mobilier pentru a veni in ajutorul tau atunci cand vrei sa te muti.

Montaj mobila - avantaje si precautii

Procesul de montaj si demontaj mobila devine mult mai sigur si mai rapid cu ajutorul nostru si mult mai oranizat.
Fie ca este vorba de mobila de living, de bucatarie sau de birou si dormitpr, in cazul unei mutari toate acestea au nevoie de servicii de montaj si dezasamblare. Montajul si demontajul corpurilor de mobilier apare in momentul in care restul solutiilor pentru transport nu permit relocarea sau in momentul in care mobila are o greutate mare.
De foarte multe ori, din cauza dimensiunilor mari si a structurii fragile pot sa apara probleme. In timpul mutarii sau in timpul transportului mobila poate sa se strice si poate sa se rupa sau sa se zgarie. De la mobilierul foarte scum si modern pe care il aveai se poate ajunge la un mobilier numai bun de aruncat atunci cand acesta este gestionat necorespunzator. In fond nimeni nu vrea ca noua casa sa fie mobilata cu obiecte cu un aspect inestetic sau deteiorate. Ce trebuie sa faci? Te poti asigura ca mobila care a fost supusa procesului de mutare este intacta si in stare perfecta. Pentru asta este neaparat sa apelezi la firme specializate pe tipul acesta de servicii. Se vor elimina astfel orice fel de stres, costuri sau efort.
Te ajutam cu mutarea oricarui tip de mobilier. Chiar daca aceasta operatiune implica demontarea si montarea mobilierului, noi vom gestiona foarte bine fiecare situatie. Dispunem de personal specializat si foarte bine instruit care este tot timpul gata sa impacheteze obiectele din casa sau din birou. Ei vor putea manipula cu mare grija totul in masina si in noul spatiu.
In plus, pentru ca mobila sa ajunga in cele mai bune conditii la destinatie, indiferent de kilometri parcursi, echipa noastra iti pune la dispozitie cutii de carton, saci sau folii pentru fiecare obiect in parte.
Partile demontate sunt si ele protejate corespuznator si la destinatie se ambleaza mobilierul la fel cum a fost in momentul plecarii din vechea locatie. Timpul investit in impachetare, montaj si asamblare mobila se va scurta considerabil si efortul depus pentru transport se va elimina cu ajutorul nostru.

 

Program

Luni - vineri: de la 8AM la 9PM
Sâmbăta: de la 10AM la 6PM
Duminica: închis

Contact