google.com, pub-2633693153898917, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Romontaj
Montaj si Asamblare Mobila !
  • 0799 996 760
  • romaniaBucurestiBucurești, Strada Heliade intre Vii, nr 181023382
      montaj si asamblare mobila Mobexpert ­­
 

Montaj si Asamblare mobila biblioteca / living Mobexpert 

Mobilierul de living are in general un design atractiv si un aspect practic, o combinatie de rafturi deschise si inchise care permite organizarea diferitelor articole intr-un mod functional.

 Romontaj vine in sprijinul dvs cu servicii profesionale de montaj si asamblare mobila living Mobexpert asigurandu-va tot confortul si calitatea de care aveti nevoie. 

Cu experienta mare in acest domeniu , echipele noastre au montat si asamblat de-a lungul timpului nenumarate produse din gama living / biblioteca Mobexpert , produse ce ne-au impresionat prin calitate si design. 

Suntem echipa ideala pentru montaj si asamblare biblioteca living ALMA Mobexpert, biblioteca living BAHAMAS Mobexpert , biblioteca living ELIZABETH Mobexpert, biblioteca living ROXETTE Mobexpert , biblioteca living ALLEN Mobexpert, biblioteca living DENVER Mobexpert, biblioteca living CHOCOLATE Mobexpert, biblioteca living HAVANA Mobexpert, biblioteca living JAZZ Mobexpert, biblioteca living LUVRU Mobexpert, etc. 

 Oferim garantie serviciilor de montaj si asamblare mobilier intre 6 si 12 luni.  

 

Montaj si Asamblare mobila dormitor Mobexpert

Avem experienta vasta in montajul si asamblarea produselor de mobilier comercializate in magazinele kika, inclusiv in montajul mobilierului pentru dormitor care pot fi seturi sau produse singulare ce au un raport calitate pret foarte bun.

 Puteti apela cu incredere la echipele noastre atunci cand aveti nevoie de servicii profesionale de montaj si asamblare mobila pentru dormitor Mobexpert. 

Marea majoritate a produselor de mobilier Mobexpert se monteaza usor si simplu chiar de catre dvs. daca aveti mici cunostiinte si o trusa minima scule, in schimb, daca nu va descurcati echipele Romontaj sunt alegerea potrivita pentru montajul si asamblarea dulapului, sifonierului, patului, comodei sau noptierelor dormitorului dvs.

 Suntem echipa ideala pentru montaj si asamblare mobilier dormitor alcatuit din pat, dulap, comoda, noptiera, sifonier din gama: mobilier dormitor STONE Mobexpert, mobilier dormitor PIERRE Mobexpert, mobilier dormitor MOON Mobexpert. mobilier dormitor MERCURY Mobexpert, mobilier dormitor LARRY Mobexpert, mobilier dormitor ELISABETH Mobexpert, mobilier dormitor SAFARI Mobexpert , mobilier dormitor NOVA Mobexpert, mobilier dormitor VENCE Mobexpert, mobilier dormitor SPAZIO Mobexpert, etc 

 Oferim garantie serviciilor de montaj si asamblare mobilier intre 6 si 12 luni 

 

Montaj si Asamblare mobila de bucatarie Mobexpert  

In general mobilierul de bucatarie este un mobilier simplu, dar in acelasi timp sa prezinte cat mai multe variante pentru depozitare si sa ii sporeasca functionalitatea.

 Romontaj vine in sprijinul dvs cu servicii profesionale de montaj si asamblare mobila bucatarie Mobexpert asigurandu-va tot confortul si calitatea de care aveti nevoie. 

 Cu experienta mare in acest domeniu , echipele noastre au montat si asamblat de-a lungul timpului nenumarate produse din gama mobila de bucatarie Mobexpert, produse ce ne-au impresionat prin calitate si design. 

 Suntem echipa ideala pentru montaj si asamblare mobila de bucatarie, suspendare corpuri de bucatarie, decupaj blat pentru chiuveta sau plita din gama: mobila de bucatarie TANYA Mobexpert , mobila de bucatarie MELINDA Mobexpert, mobila de bucatarie YORK Mobexpert, mobila de bucatarie ALBENA Mobexpert, mobila de bucatarie KATIA Mobexpert, etc. 

 Oferim garantie serviciilor de montaj si asamblare mobilier intre 6 si 12 luni.  

 

Montaj si Asamblare Mobilier impachetat Mobexpert

Romontaj.ro ofera servicii profesionale de montaj, asamblare si instalare mobila si decoratiuni comercializate in magazinele Mobexpert. Pe langa serviciile de montaj si asamblare mobila dormitor, living sau de bucatarie, montam si asamblam si mobilier de hol, baie sau debara. De obicei montajul produselor mici cum ar fi montajul unei comode sau a unui pantofar nu este chiar atat de usor pe cat pare, dar apeland la echipa Romontaj veti beneficia de de calitate si garantia montajului. 

In timpul procesului de montaj / asamblare mobilier o etapa foarte importanta este aceia in care se regleaza usile sau fetele de sertare, nu este un procedeu greu, dar in general lipsa experientei isi spune cuvantul, devenind o etapa foarte stresanta.  Tot din lipsa experientei, in timpul montajului mobilei se pot produce mici accidente care de obicei se finalizeaza cu zgarieturi, ciobiri sau deteriorari. Pentru a scapa de aceste neplaceri apelati cu incredere la echipele noastre care vor monta si asambla mobilierul cu precizie.

Servicii: montaj si asamblare canapele Mobexpert, montaj si asamblare mobila de bucatarie Mobexpert, montaj si asamblare mobila dormitor Mobexpert, montaj si asamblare mobila living Mobexpert, montaj si asamblare mobila hol Mobexpert , montaj si asamblare mobila baie Mobexpert , montaj si asamblare biblioteca Mobexpert, montaj si asamblare masa Mobexpert, montaj si asamblare comoda Mobexpert , montaj si asamblare cuier Mobexpert, montaj si asamblare pantofar Mobexpert, montaj si asamblare scaune Mobexpert, montaj si asamblare noptiere Mobexpert,  montaj si asamblare sifonier Mobexpert , montaj si asamblare dulap Mobexpert, montaj si asamblare pat Mobexpert, montaj si asamblare mobilier de birou Mobexpert, etc

 

Program

Luni - vineri: de la 8AM la 9PM
Sâmbăta: de la 10AM la 6PM
Duminica: închis

Contact