Montaj mobila kalenda

 
La Romontaj beneficiezi de cele mai bune servicii de montaj mobila Kalenda la preturi foarte avantajoase. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si un reprezentant al companiei noastre va defini alaturi de tine toate datele problemei pentru ca tu sa beneficiezi de cel mai bun pret de montare pentru mobila pe care o ai. Daca ai nevoie de servicii de transport, suntem aici pentru a te ajuta sa duci mobila de la magazin acasa.
Atunci cand asamblezi mobilier va trebui pentru inceput sa organizezi piesele pentru montaj. Daca te pricepi aceasta operatiune este facuta rapid si nu ia mai mult de cateva minute, insa daca nu te pricepi, va dura destul de mult. De aceea specialistii sunt cei mai indicati pentru montarea pieselor de mobilier.

Montaj mobila Kalenda - avantaje

Mobila se va scoate din pachete si trebuie sa fie montata si organizata in functie de dimensiuni. Va fi mai usor sa fie gasite piesele de mobilier in momentul in care usile sunt puse laolalta. Pachetul de cuie si suruburi trebuie desfacut si poti incepe sa citesti instructiunile de montare. Pasul acesta este foarte important pentru ca nu sunt de fiecare data clare schemele.
Uneori textul poate avea numere si dimensiuni pe cand pe placi vei vedea ca sunt notate litere. Va fi nevoie sa acorzi o atentie deosebita pentru a corela aceste informatii. De asemenea se poate intampla ca o pereche de cuie sa se puna pe placa de jos intr-o anumita directie in timp ce pe placa de sus se pun in alta directie.
Toate instructiunile de asamblare trebuie sa fie puse in acelasi loc, undeva cat mai la indemana pentru a nu le cauta tot timpul printre bucatile de mobila pe care trebuie sa le asamblezi. Ai grija la materielele din plastic in care au venit cuiele si suruburile pentru ca ele sunt concepute special pentru a se fixa in materialul din care mobila este confectionata.
Dupa cum poti vedea nu este foarte simplu sa iti montezi mobila. De exemplu, atunci cand incepi sa montezi mobilier si citesti schema vei descoperi cat de utila ar fi fost colaborarea cu o firma de asamblare mobila care sa faca toate aceste operatiuni pentru tine. Stii sigur inca de cand derulezi foile cu schema de montaj, ca ceea ce tie iti pare chineza, specialistilor li se pare doar un joc pe care il vor juca cu placere. Apeleaza la profesionisti si relaxeaza-te in timp ce altcineva monteaza mobila in locul tau.

 

Program

Luni - vineri: de la 8AM la 9PM
Sâmbăta: de la 10AM la 6PM
Duminica: închis

Contact