google.com, pub-2633693153898917, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Romontaj
Montaj si Asamblare Mobila !
  • 0799 996 760
  • romaniaBucurestiBucurești, Strada Heliade intre Vii, nr 181023382
 

montaj dulap/ Montaj Sifonier

 
montaj dulap Bucuresti
Pentru toate persoanele care isi cumapara mobila noua, montajul dulapurilor este cea mai complicata procedura. De ce se intampla asta? Pentru ca dulapurile tind sa fie mari si pe langa dimensiune apare si problema accesorizarii. Cele mai multe dulapuri au sertare sau rafturi care trebuie corect asamblate si montate. Dulapurile pot avea picioare sau role, pot avea sisteme de amortizare a socului atunci cand se inchid usile si sertarele si lista poate continua.

Montaj dulap - aspecte importante

Balamalele sunt de asemenea accesorii foarte importante ale unui dulap. Acestea nu doar ca trebuie sa fie de cea mai buna calitate, dar este foarte important sa fie amplasate corespunzator si sa fie bine stranse. Daca nu strangi balamalele corect, vei descoperi ca in timp usile nu se mai inchid corect, se deschid stramb, scartaie, se clatina sau se desprind si cad de pe dulap. In timpul montajului dulapului este de evitat ca balamalele sa se desprinda pentru ca asta inseamna distrugerea lemnului sau a palului in care au fost prinse. Daca in locul respectiv nu mai poti monta alte balamale va trebuie sa incepi sa cauti solutii pentru a muta balamalele mai sus sau mai jos, si daca nu se poate vei fi in situatia de a cumpara alte dulapuri.
Palul se macina mai repede decat lemnul normal si de aceea este important sa fii foarte atent cand introduci suruburile pentru a nu distruge bucata de material. Odata ce ai largit gaurile care vin direct din fabrica este nevoie de suruburi mai groase sau de alte artificii astfel incat mobila sa fie montata corect.
Iti recomandam sa apelezi la servicii profesionale de montaj dulap si asamblare mobilier, pentru ca mobila ta sa fie asamblata in cel mai scurt timp si cu consum minim de energie. Iti oferim cele mai bune astfel de servicii care includ si montaj dulap, si garantam pentru profesionalism si seriozitate. Nu exageram cand spunem ca suntem cei mai buni din domeniul acesta si avem cele mai avantajoase preturi din Bucuresti.
Daca vrei dulapuri de care sa te bucuri cat mai mult timp, tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la noi si vei descoperi ca mobila ta este asamblata in cel mai scurt timp si pusa la locul ei. Stim ca poti fi tentat sa accepti serviciile gratuite din magazinele de mobila insa in cazul acestor servicii se pot strecura foarte multe greseli, tocmai pentru ca sunt gratuite. O echipa care actioneaza gratuit nu va acorda o atentie la fel de mare mobilierului tau asa cum se intampla in cazul mobilierului montat de echipe platite.
 
 

Program

Luni - vineri: de la 8AM la 9PM
Sâmbăta: de la 10AM la 6PM
Duminica: închis

Contact