google.com, pub-2633693153898917, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Romontaj
Montaj si Asamblare Mobila !
  • 0799 996 760
  • romaniaBucurestiBucurești, Strada Heliade intre Vii, nr 181023382
 

Montaj mobila Achizitionata de la Dedeman 

 
Iti oferim cele mai bune servicii de montaj mobila Dedeman la preturi foarte avantajoase. In continuare poti gasi mai multe sfaturi despre montarea corecta a mobilierului nou.

Montaj mobila, montare mobila si asamblare mobila Dedeman in Bucuresti la cele mai bune preturi

Despre montajul mobilierului Dedeman

In general mobilierul comercializat de magazinele Dedeman este impachetat si se livreaza fara montaj sau asamblare. Din experienta noastra in montaj si asamblare mobila Dedeman am observat ca mobilierul comercializat in magazinele Dedeman este fabricat de producatori diferiti ce si-au lasat amprenta pe calitatea si tehnica de montaj al mobilierului, astfel constatam ca mobilierul comercializat de magazinele Dedeman se imparte in clase de calitate diferite dar isi mentin un bun raport calitate-pret.
Automat si serviciile de montaj si asamblare mobila Dedeman oferite de noi vor avea preturi diferite pentru produse de mobilier din aceeasi categorie.
Preturile pentru montaj mobilier Dedeman nu sunt in functie de pretul de vanzare al mobilierului ci in functie de gradul de dificultate si timpul de montaj al mobilierului, astfel se poate observa ca pretul de montaj al unui mobilier mai scump este mai mic decat pretul de montaj al unui mobilier mai ieftin.

Montaj mobila Dedeman - avantaje

Mobila moderna vine in pachete si cutii plate, si o serie de piese care urmeaza sa fie asamblate sunt impachetate si ajung la destinatie. In cazul bucatariilor, dar si a altor tipuri de mobilier pot sa soliciti serviciul de montare acasa. Ce se intampla inasa tunci cand cumperi doar cateva dulapuri sau o masa? Montarea mobilei poate fi facuta tot de echipa noastra de specialisti sau de catre tine daca te pricepi. Operatiunile de montaj mobila au nevoie de rabdare si atentie la detalii. In foarte multe cazuri insa nu este nevoie de talent neaparat. Este suficient sa fie citite instructiunile si sa se urmeze pasii in totalitate.
Daca ai decis ca este timpul sa asamblezi o piesa de mobilier atunci trebuie sa determini daca este cazul sa ceri ajutorul rudelor sau al prietenilor. Sunt unele placi ce pot fi foarte grele, in special cele facute din lemn masiv iar o pereche suplimentara de maini nu strica niciodata.
Montarea pieselor de mobilier reprezinta un proces foarte dificil chiar si in cazul persoanelor experimentate. Persoanele care platesc firme specializate pentru montaj trebuie sa astepte pana cand mobila pentru living, dormitor sau bucatarie este asamblata. De aceea trebuie sa tii cont de durata in primul rand. Mobilierul de dimensiuni mari poate lua o jumatate de zi pentru a fi montat complet. Poti alege o zi in care nu ai nimic planificat pentru a nu exista presiuni.
Pregatirea spatiului pentru asamblare este foarte importanta. Alege un spatiu din casa care este liber, curat si plat. Pachetele cu mobila gata de asamblat sunt de obicei pline de rumegus. Pentru a proteja podeaua trebuie sa indepartezi covoarele si sa intinzi pe podea o folie din plastic. Adu toate uneltele de care ai nevoie pentru asamblare cum ar fi surubelnitele drepte sau cele in stea, ciocanele si clestii. Vei avea nevoie de ruleta pentru a masura bucatile de mobila si pentru a identifica astfel elementele corespuznatoare desenului si instructiunilor.
Avand in vedere faptul ca atunci cand asamblezi mobila tu esti singurul care trebuie sa tina cont de aceste aspecte, vei descoperi ca montajul mobilierului se poate dovedi o procedura complicata, si nu usoara si simpla asa cum parea la inceput. De aceea, iti recomandam sa apelezi la serviciile noastre de montaj mobila pentru a beneficia de tot confortul in timp ce mobila ta ramane in responsabilitatea profesionistilor.

 

Program

Luni - vineri: de la 8AM la 9PM
Sâmbăta: de la 10AM la 6PM
Duminica: închis

Contact