montaj si asamblare mobila dedeman 
 

Montaj si Asamblare mobila biblioteca / living Dedeman

Mobilierul de living are in general un design atractiv si un aspect practic, o combinatie de rafturi deschise si inchise care permite organizarea diferitelor articole intr-un mod functional.

Romontaj vine in sprijinul dvs cu servicii profesionale de montaj si asamblare mobila living Dedeman asigurandu-va tot confortul si calitatea de care aveti nevoie.

Cu experienta mare in acest domeniu , echipele noastre au montat si asamblat de-a lungul timpului nenumarate produse din gama living / biblioteca Dedeman, produse ce ne-au impresionat prin calitate si design.

Suntem echipa ideala pentru montaj si asamblare biblioteca living Talin, biblioteca living Ada, biblioteca living Ania, biblioteca living Albena, biblioteca living Lester, biblioteca living Hector, biblioteca living Neo, biblioteca living Opus, biblioteca living Galaxy, biblioteca living Joy, biblioteca living Lido, etc. 

Oferim garantie serviciilor de montaj si asamblare mobilier intre 12 si 14 luni. 

 

Montaj si Asamblare mobila dormitor Dedeman 

Avem experienta vasta in montajul si asamblarea produselor de mobilier comercializate in magazinele Dedeman, inclusiv  in montajul mobilierului pentru dormitor care pot fi seturi sau produse singulare ce au un raport calitate pret foarte bun.

Puteti apela cu incredere la echipele noastre atunci cand aveti nevoie de servicii profesionale de montaj si asamblare mobila pentru dormitor Dedeman.

Marea majoritate a produselor de mobilier Dedeman se monteaza usor si simplu chiar de catre dvs. daca aveti mici cunostiinte si o trusa minima scule, in schimb, daca nu va descurcati echipele Romontaj sunt alegerea potrivita pentru montajul si asamblarea dulapului, sifonierului, patului, comodei sau noptierelor dormitorului dvs.

Suntem echipa ideala pentru montaj si asamblare mobilier dormitor alcatuit din pat, dulap, comoda, noptiera, sifonier din gama: mobilier dormitor Raul, mobilier dormitor Kent, mobilier dormitor Mango. mobilier dormitor Athos, mobilier dormitor Berry, mobilier dormitor Adam, mobilier dormitor Anda, mobilier dormitor Bianca, mobilier dormitor Hana, mobilier dormitor Felix, etc 

Oferim garantie serviciilor de montaj si asamblare mobilier intre 12 si 14 luni

 

 

Montaj si Asamblare mobila de bucatarie Dedeman

In general mobilierul de bucatarie este un mobilier simplu, dar in acelasi timp sa prezinte cat mai multe variante pentru depozitare si sa ii sporeasca functionalitatea.

Romontaj vine in sprijinul dvs cu servicii profesionale de montaj si asamblare mobila bucatarie Dedeman asigurandu-va tot confortul si calitatea de care aveti nevoie.  

Cu experienta mare in acest domeniu , echipele noastre au montat si asamblat de-a lungul timpului nenumarate produse din gama mobila de bucatarie Dedeman, produse ce ne-au impresionat prin calitate si design. 

Suntem echipa ideala pentru montaj si asamblare mobila de bucatarie, suspendare corpuri de bucatarie, decupaj blat pentru chiuveta sau plita din gama: mobila de bucatarie Leona, mobila de bucatarie Melisa, mobila de bucatarie Hana, mobila de bucatarie Flora, mobila de bucatarie Dorina, mobila de bucatarie Diana, mobila de bucatarie Marta, mobila de bucatarie Anisia, etc.

  Oferim garantie serviciilor de montaj si asamblare mobilier intre 12 si 14 luni.

 

Program

Luni - vineri: de la 8AM la 9PM
Sâmbăta: de la 10AM la 6PM
Duminica: închis

Contact