google.com, pub-2633693153898917, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Romontaj
Montaj si Asamblare Mobila !
  • 0799 996 760
  • romaniaBucurestiBucurești, Strada Heliade intre Vii, nr 181023382
 

Livrare si Transport mobila

TRANSPORT
Tariful perceput pentru transport produselor comandate online este de 200 lei/cursa in Bucuresti
Daca doriti ca transportul la domiciliu si montajul sa fie efectuate de catre romontaj.ro, va rugam sa bifati casuta corespunzatoare in formularul de comanda online. Costul va fi calculat in mod automat in functie de valoarea comenzii online, pentru locatiile(adresele) din orasele in care Romontaj.ro are sedii. Pentru localitatile ce se afla in raza limita de 60 km fata de orasul in care Romontaj.ro isi desfasoara activitatea , transportul  se taxeaza 2,80 lei cu TVA / km dus–intors iar costul montajului va fi calculat separat in functie de produsele care necesita montaj.
Clientul are obligatia de a asigura posibilitatea de stationare a masinii cat mai aproape de calea de acces in imobil si respectiv accesul echipajului la scari sau lift.
Echipajul nu are obligatia sa transporte marfa daca buna desfasurare a activitatii nu este posibila (spatii de manevra inguste, scari interioare inguste, distante mari intre locul de parcare si locul de livrare, etc.) sau daca integritatea corporala le este pusa in pericol (cladiri in constructie, scari sau terase fara balustrada, pasarele, etc.).
Clientii au obligatia sa se asigure ca produsele incap pe usile de acces si in locul unde vor fi pozitionate.
Conditiile de mai sus sunt valabile si in cazul in care produsul va fi preluat de catre un echipaj romontaj.ro in vederea trimiterii lui la fabrica producatoare sau comerciant cu scopul returnarii acestuia.

Pentru Bucuresti, aria de livrare  cuprinde si localitatile: Chiajna, Chitila, Dobroiesti, Mogosoaia, Otopeni, Pantelimon (IF), Dudu (IF), Pipera, Fundeni (IF), Rosu (IF), Stefanestii de Jos (IF), Stefanestii de Sus (IF), Tunari (IF), Voluntari.
In afara Bucurestiului si a localitatilor mentionate mai sus, transportul se taxeaza 2,80 lei cu TVA / km dus–intors.
Distanta maxima de livraresi montaj mobilier este de 60 km.
 

Program

Luni - vineri: de la 8AM la 9PM
Sâmbăta: de la 10AM la 6PM
Duminica: închis

Contact