google.com, pub-2633693153898917, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Romontaj
Montaj si Asamblare Mobila !
  • 0799 996 760
  • romaniaBucurestiBucurești, Strada Heliade intre Vii, nr 181023382
 
eCHIPA mONTATORI mOBILA
 
Echipa de montatori mobila oferim servicii de montare mobila de cea mai buna calitate in Bucuresti si Ilfov. Firma noastra are echipe de montatori mobila in zona Ilfov in localitati precum Otopeni, Corbeanca, Buftea, Chiajna, Chitila, Rosu, Militari Residence, Bragadiru, Jilava, Berceni, etc.
Mai jos am pregatit mai multe lucruri pe care le-am invatat asambland mobila. Acestea te pot ajuta in momentul in care te decizi sa iti montezi singur mobilierul cumparat.
Considera si retine faptul ca producatorul de mobila nu face nicio greseala. De ce? Pentru ca in general este adevarat. Placile sunt gaurite si debitate de roboti inainte de a fi date pentru productie si fiecare comanda se verifica inainte de a fi terminata pentru ca erorile sa nu apara. Daca ceva nu se potrivteste bine sau asa cum ar trebui inseamna ca este ceva ce nu faci corect in timp ce montezi mobila. Sunt cazuri in care beneficiarii, in timp ce montau mobila, au dat gauri si au incercat alte sisteme de prindere pentru ca li se parea ca piesele nu se potrivrsc. La final au descoperit ca mobila s-a stricat pentru ca piesa care aparent avea defectul trebuia de fapt pusa la locul sau si nu avea nevoie de gauri suplimentare ceea ce sa intamplat din cauza unui montaj defectuos.

Montatori mobila - sfaturi utile

Unele greseli din timpul procesului de montare mobila nu pot fi remediate.. Este posibil sa gresesti la un moment dat ceva, in timp ce montezi mobilsi sa nu vezi decat la final. Din acest motiv este foarte important sa faci lucrurile in oridinea corecta asa cum specifica schema de montaj.
Acest pont face parte din categoria de mai sus. Inainte de a bate cuie in placajul aflat in spatele corpurilor de mobilier masoara diagonalele. Daca acestea nu sunt egale iti va aprea rau in momentul in care ajungi sa reglezi usile. Cum faci ca usile sa fie egale? Lovesti cu mana in colturile diagonalelor mai lungi.
Montarea mobilei seamana foarte bine cu un puzzle sau cu jocul in care va trebui sa poti identifica diferentele dintre 2 imagini. Cei mai multi producatori nu trec pe schita de montaj si dimensiunile placilor de pal sau lemn. Uneori diferentele dintre doua placi sunt mici. Pentru un montaj corect este esential sa te ghidezi dupa gauri pentru a pune placile asa cum trebuie.
In timpul procesului de montare mobilier, foloseste-te de cartonul in care placile au fost ambalate, pe post de covor. Asa nu vei deteriora parchetul din camera si daca lovesti placile exista mari sanse ca acestea sa nu se deterioreze.
Daca ai de mobilat dormitorul si sunt mai multe piese de mobilier, poti lasa patul la urma deoarece ocupa mult loc si te incurca, astfel ordinea de montaj al mobilierului de dormitor incepe cu montarea sifonierului, urmat de montajul comodei si al noprierelor, patul asamblandu-se ultimul.
Sunt si corpuri care au fost prevazute cu sisteme de prindere pe perete. Daca ai copii acasa poti face efortul de a le prinde in perete dupa efectuarea montajului
Sunt si producatori care sugereaza ca in timpul montarii mobilei ar trebui sa folosesti doar surubelnite manuale. In cazul in care folosesti surubelnite cu baterii sau cu curent electric le poti seta o putere de strangere mica. Ulterior poti verifica si cu surubelnita de mana ca suruburile sa fie stranse bine, acest lucru fiind foarte important atunci cand montati mobilierul.
Sau poti omite toate sfaturile de mai sus si poti merge pe varianta comoda. In varianta comoda tot ce trebuie sa faci este sa ne suni si vom monta noi mobila pentru tine la cele mai mici costuri.
Echipa Montatori Mobila
Echipa Montatori Mobila

Montatori Mobila

Echipa Montatori Mobila Bucuresti

MONTARE MOBILA BUCURESTI

 

Program Echipa Montaj Mobila

0799996760

Luni - vineri: de la 8AM la 9PM
Sâmbăta: de la 10AM la 6PM
Duminica: închis

Contact