google.com, pub-2633693153898917, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Romontaj
Montaj si Asamblare Mobila !
  • 0799 996 760
  • romaniaBucurestiBucurești, Strada Heliade intre Vii, nr 181023382
     montaj si asamblare mobila lems 
 

Montaj si Asamblare mobila biblioteca / living LEMS LEMET

Mobilierul de living are in general un design atractiv si un aspect practic, o combinatie de rafturi deschise si inchise care permite organizarea diferitelor articole intr-un mod functional.

 Romontaj vine in sprijinul dvs cu servicii profesionale de montaj si asamblare mobila living Lems / Lemet asigurandu-va tot confortul si calitatea de care aveti nevoie. 

Cu experienta mare in acest domeniu , echipele noastre au montat si asamblat de-a lungul timpului nenumarate produse din gama living / biblioteca Lems / Lemet, produse ce ne-au impresionat prin calitate si design. 

Suntem echipa ideala pentru montaj si asamblare biblioteca living XTEND Lems / Lemet, biblioteca living DOMINO  Lems / Lemet, biblioteca living BOX Lems/ Lemet, biblioteca living MIRACCO MODERN Lems / Lemet  , biblioteca living MIRACCO CLASIC Lems / Lemet, biblioteca living ZEPPELIN Lems / Lemet, biblioteca living QUASAR Lems / Lemet, biblioteca living NEW YORK Lems / Lemet, etc. 

 Oferim garantie serviciilor de montaj si asamblare mobilier intre 6 si 12 luni.  

 

Montaj si Asamblare mobila dormitor LEMS LEMET

Avem experienta vasta in montajul si asamblarea produselor de mobilier comercializate in magazinele kika, inclusiv in montajul mobilierului pentru dormitor care pot fi seturi sau produse singulare ce au un raport calitate pret foarte bun.

 Puteti apela cu incredere la echipele noastre atunci cand aveti nevoie de servicii profesionale de montaj si asamblare mobila pentru dormitor KIKA. 

Marea majoritate a produselor de mobilier KIKA se monteaza usor si simplu chiar de catre dvs. daca aveti mici cunostiinte si o trusa minima scule, in schimb, daca nu va descurcati echipele Romontaj sunt alegerea potrivita pentru montajul si asamblarea dulapului, sifonierului, patului, comodei sau noptierelor dormitorului dvs.

 Suntem echipa ideala pentru montaj si asamblare mobilier dormitor alcatuit din pat, dulap, comoda, noptiera, sifonier din gama: mobilier dormitor XTEND Lems/ Lemet, mobilier dormitor DOMINO Lems/ Lemet, mobilier dormitor BOX Lems/ Lemet. mobilier dormitor MIRACCO Lems/ Lemet, mobilier dormitor ZEPPELIN Lems/ Lemet, mobilier dormitor BOX 2 Lems Lemet, mobilier dormitor XTEND 2 Lems Lemet , mobilier dormitor DOMINO 2 Lems Lemet, mobilier dormitor MIRACCO 2 Lems Lemet, mobilier dormitor BOX 3 Lems Lemet, etc 

 Oferim garantie serviciilor de montaj si asamblare mobilier intre 6 si 12 luni 

 

Montaj si Asamblare mobila de bucatarie LEMS LEMET 

In general mobilierul de bucatarie este un mobilier simplu, dar in acelasi timp sa prezinte cat mai multe variante pentru depozitare si sa ii sporeasca functionalitatea.

 Romontaj vine in sprijinul dvs cu servicii profesionale de montaj si asamblare mobila bucatarie Lems / Lemet asigurandu-va tot confortul si calitatea de care aveti nevoie. 

 Cu experienta mare in acest domeniu , echipele noastre au montat si asamblat de-a lungul timpului nenumarate produse din gama mobila de bucatarie Lems / Lemet, produse ce ne-au impresionat prin calitate si design. 

 Suntem echipa ideala pentru montaj si asamblare mobila de bucatarie, suspendare corpuri de bucatarie, decupaj blat pentru chiuveta sau plita din gama: mobila de bucatarie DOMINO Lems / Lemet, mobila de bucatarie XTEND Lems / Lemet, mobila de bucatarie DOMINO Lems / Lemet, mobila de bucatarie GAZELLE Lems / Lemet , mobila de bucatarie XTEND Lems / Lemet, etc. 

 Oferim garantie serviciilor de montaj si asamblare mobilier intre 6 si 12 luni.  

 

Montaj si Asamblare Mobilier impachetat LEMS LEMET

Romontaj.ro ofera servicii profesionale de montaj, asamblare si instalare mobila si decoratiuni comercializate in magazinele Lems / Lemet. Pe langa serviciile de montaj si asamblare mobila dormitor, living sau de bucatarie, montam si asamblam si mobilier de hol, baie sau debara. De obicei montajul produselor mici cum ar fi montajul unei comode sau a unui pantofar nu este chiar atat de usor pe cat pare, dar apeland la echipa Romontaj veti beneficia de calitate si garantia montajului. 

In timpul procesului de montaj / asamblare mobilier Lems / Lemet o etapa foarte importanta este aceia in care se regleaza usile sau fetele de sertare, nu este un procedeu greu, dar in general lipsa experientei isi spune cuvantul, devenind o etapa foarte stresanta.  Tot din lipsa experientei, in timpul montajului mobilei se pot produce mici accidente care de obicei se finalizeaza cu zgarieturi, ciobiri sau deteriorari. Pentru a scapa de aceste neplaceri apelati cu incredere la echipele noastre care vor monta si asambla mobilierul cu precizie.

Servicii: montaj si asamblare canapele Lems / Lemet, montaj si asamblare mobila de bucatarie Lems / Lemet, montaj si asamblare mobila dormitor Lems / Lemet, montaj si asamblare mobila living Lems / Lemet , montaj si asamblare mobila hol Lems / Lemet, montaj si asamblare mobila baie Lems / Lemet, montaj si asamblare biblioteca Lems / Lemet, montaj si asamblare masa Lems / Lemet, montaj si asamblare comoda Lems / Lemet, montaj si asamblare cuierLems / Lemet , montaj si asamblare pantofar Lems / Lemet, montaj si asamblare scaune Lems / Lemet, montaj si asamblare noptiere Lems / Lemet,  montaj si asamblare sifonier Lems / Lemet, montaj si asamblare dulap Lems / Lemet, montaj si asamblare pat Lems / Lemet, montaj si asamblare birou Lems / Lemet, etc

 

Program

Luni - vineri: de la 8AM la 9PM
Sâmbăta: de la 10AM la 6PM
Duminica: închis

Contact