google.com, pub-2633693153898917, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Romontaj
Montaj si Asamblare Mobila !
  • 0799 996 760
  • romaniaBucurestiBucurești, Strada Heliade intre Vii, nr 181023382
 

Asamblare mobila kalenda

 
Un numar tot mai mare de persoane a inceput sa descopere avantajele pe care le au de la mobilierul modular. Pentru a monta acest mobilier in casa ai nevoie de o firma care sa presteze servicii de asamblare mobilier. Spre exemplu, noi iti oferim inclusiv servicii de asamblare mobila Kalenda la cele mai bune preturi posibile.
 

Asamblare mobila Kalenda

Asa cum sugereaza si numele, mobila modulara este compusa din mai multe module, mai exact unitati standardizate care pot fi combinate in diverse moduri si pot fi inlocuite unele cu celelalte, iar in ansamblu formeaza un intreg. Datorita designului pe care il au si datorita ergonomiei, tipul acesta de mobila este proiectata in special pentru a se asambla acasa si trebuie sa se integreze cat mai bine in camera in care va fi montat.
Asamblarea acestui mobilier se face cu ajutorul specialistilor si noi iti punem la dispozitie cele mai bune servicii de asamblare mobilier, astfel incat sa te poti bucura de un mobilier elegant si rezistent pentru o perioada cat mai lunga de timp.
Designerii de interior apreciaza mobila modulara datorita versatilitatii si functionalitatii ei. Aceste doua caracteristici ofera libertatea de a obtine mai multe tipuri de decoruri in functie de dorintele proprietarului. De asemenea, reprezinta o mare provocare pentru designeri faptul ca pot amenaja un spatiu cu piese care se monteaza si se demonteaza la fel ca un joc de lego. Mobila modulara este disponibila in mai multe stiluri si dimensiuni si poate fi clasica sau minimalista deci poate sa isi gaseasca locul in toate tipurile de locuinte.
Mobila modulara se potriveste oricarei incaperi si daca alegi cea mai buna firma care sa se ocupe de asamblare vei avea o camera confortabila cu un aspect fabulos. Genul acesta de mobilier este folosit in mod special in bucatarie insa mobila modulara poate sa fie o buna optiune pentru toate incaperile, fie living, dormitor si buro, camere de copii sau alte camere din casa. Mobila de bucatarie modulara de exemplu are plita, chiuveta si spatii pentru depozitare care permit o integrare usoara a frigiderului. In general, modulele pentru bucatarie au incluse usile, sertarele si rafturile si vor fi adaugate blatul si manerele sau pliantele pentru a se obtine bucatarii complete.
Alege sa iti asamblezi aceste piese de mobilier cu ajutorul companiei noastre si tot ce trebuie sa faci este sa iti iei cateva ore de pauza sau sa pleci linistit la serviciu in timp ce noi montam mobila si o aranjam in camera. Cand te intorci vei descoperi ca totul a fost facut ca la carte si tot ce trebuie sa faci este sa te relaxezi si sa te bucuri de noul decor.
 

Program

Luni - vineri: de la 8AM la 9PM
Sâmbăta: de la 10AM la 6PM
Duminica: închis

Contact