google.com, pub-2633693153898917, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Romontaj
Montaj si Asamblare Mobila !
  • 0799 996 760
  • romaniaBucurestiBucurești, Strada Heliade intre Vii, nr 181023382
 

Montare mobila Bucuresti

 
Serviciile de montare mobila Bucuresti sunt tot mai cautate si acest lucru este cu siguranta imbucurator. Inseamna ca oamenii au inteles nevoia de a lucra cu profesionisti in asamblare de mobilier pentru ca interioarele lor sa arate impecabil. Nu doar lipsa timpului indruma cumparatorii de mobila spre firmele de asamblare, si nici comoditatea. Este vorba doar despre faptul ca sunt recunoscute meritele profesionistilor deoarece niciodata mobila montata acasa cu instrumentele proprii si fara pic de experienta nu se va compara cu mobila asamblata de o echipa profesionista, nici ca timp si nici ca rezultat final.

Montare mobila Bucuresti

Desigur, poti spune ca atunci cand respecti in totalitate schema si strangi bine toate suruburile nimic rau nu se poate intampla. Este foarte corect si adevarat, insa in cat timp va fi montata mobila. Sunt multe persoane care se ingrozesc numai la ideea de a avea bucataria santier cateva saptamani, pana cand toata mobila este montata si pusa la locul ei. Cu noi, acest lucru nu se intampla. Odata ce ai ales serviciile noastre, in cateva ore mobila ta de bucatarie este la locul ei. Procesul de asamblare mobilier se poate extinde si pe cateva zile atunci cand ai de mobilat mai mult, cum ar fi un spatiu imens de birouri etajat, dar pentru o bucatarie de apartament mai mult de cateva ore nu ar trebui sa dureze.
Daca incerci sa iti montezi mobila singur, vei descoperi ca ai de asamblat dulapurile, masca de la chiuveta, sertarele, corpurile suspendate si eventual sa incluzi si electronica in mobila, aragazul, hota si cuptorul. Fiecare dulap are rafturi sau sertare, mobila este destul de grea, electronicele nu se incorporeaza tocmai usor iar cand vine vorba despre cuptor si aragaz lucrurile tind sa se complice considerabil si de aceea este recomandat sa chemi un specialist. Corpurile suspendate trebuie sa stea perfect la locul lor si sa fie bine fixate in pereti altfel risti sa te loveasca in cadere.
De asemenea, un alt aspect care ar trebui sa conteze pentru orice proprietar de mobila noua, este aspectul final. In momentul in care nu prea stii ce trebuie sa faci ai tendinta sa fii neglijent si acest lucru se va vedea in numarul de zgarieturi pe care mobila ta le are in final. O echipa profesionista in asamblare mobilier se va purta frumos cu mobilierul tau si acesta va arata impecabil atunci cand va fi gata.
 

Program

Luni - vineri: de la 8AM la 9PM
Sâmbăta: de la 10AM la 6PM
Duminica: închis

Contact