google.com, pub-2633693153898917, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Romontaj
Montaj si Asamblare Mobila !
  • 0799 996 760
  • romaniaBucurestiBucurești, Strada Heliade intre Vii, nr 181023382
     montaj si asamblare mobila ikea­ 
 
montaj mobila de dormitor ikea 
montaj mobila de dormitor ikea 
 Serviciul include:- Asamblarea conform instrucțiunilor corespunzătoare fiecărui produs IKEA- Prinderea și securizarea produselor conform instrucțiunilor de asamblare IKEA, fără alte costuri suplimentare către beneficiar- Instalarea blaturilor, inclusiv decuparea lor pentru chiuvetă/plită- Ridicarea ambalajelor IKEA, în cazul în care clientul nu solicită păstrarea lor în procesul verbal de execuție
Montaj mobila de bucatarie ikea 
Montaj mobila de bucatarie ikea 
 Serviciul de Asamblare și Instalare Bucătării include:- Asamblarea tuturor cabinetelor, accesoriilor și instalarea electrocasnicelor, corpurilor de iluminat care intră în componența bucătăriei, conform planificării e ecutate în Instrumentul de Planificare Bucătării- Instalarea blaturilor, inclusiv decuparea lor pentru chiuvetă și/sau plită - Instalarea și conectarea bateriei și chiuvetei* la sistemul de alimentare cu apă și canal.
montaj mobila dormitor ikea 
montaj mobila dormitor ikea 
Oferim servicii specializate de montaj, asamblare si instalare mobilier dormitor care poate fi format din dulap / sifonier, pat , comoda, noptiere, masuta de toaleta ikea.  
 

SERVICII DE MONTAJ SI ASAMBLARE MOBILA LIVING / BIBLIOTECA IKEA 

Mobilierul de living are in general un design atractiv si un aspect practic, o combinatie de rafturi deschise si inchise care permite organizarea diferitelor articole intr-un mod functional. 
 Romontaj vine in sprijinul dvs cu servicii profesionale de montaj si asamblare mobila living IKEA asigurandu-va tot confortul si calitatea de care aveti nevoie. 
 Cu experienta mare in acest domeniu , echipele noastre au montat si asamblat de-a lungul timpului nenumarate produse din gama living / biblioteca IKEA , produse ce ne-au impresionat prin calitate si design. 
Suntem echipa ideala pentru montaj si asamblare biblioteca living VESTA IKEA, montaj si asamblare biblioteca living TOMNAS IKEA , montaj si asamblare biblioteca living LIXHULT IKEA , montaj si asamblare biblioteca living HEMNES IKEA , montaj si asamblare biblioteca living HALLANIKEA , montaj si asamblare biblioteca living BRIMES IKEA , montaj si asamblare biblioteca living IKEA , montaj si asamblare biblioteca living REGISSOR IKEA , montaj si asamblare biblioteca living LIXHULT IKEA ,
 Oferim garantie serviciilor de montaj si asamblare mobilier!
 Preturi montaj si asamblare mobila living / biblioteca IKEA
 Preturile pentru montajul si asamblarea mobilierului de living / biblioteca IKEA variaza intre 200-350 lei 
Montajul mobila la domiciliul sau sediul clientului se refera la serviciul oferit de unii producatori sau vanzatori de mobila, prin care acestia trimit un echipa de specialisti la locatia dorita de client pentru a instala mobilierul achizitionat. Acest serviciu este oferit pentru a usura procesul de instalare a mobila si pentru a asigura ca mobilierul va fi instalat corect si in siguranta, fara a necesita efort din partea clientului. Daca doriti sa beneficiati de acest tip de serviciu, va recomand sa contactati producatorul sau vanzatorul de mobila pentru a afla daca acest serviciu este disponibil si ce costuri sunt implicate.
 
Montaj si asamblare Comoda de la Ilkea

Servicii de montaj si asamblare comoda de la Ikea

Nu aVEM informatii specifice despre o firma de montaj care se ocupa exclusiv cu comodele IKEA. Romontaj ofera insa servicii de montaj si asamblare pentru mobilierul achizitionat de la ei, inclusiv pentru comode. Acest serviciu poate fi comandat online sau in magazin si vine la un cost suplimentar. Specialistii IKEA in montajul mobilierului vor veni la locatia dorita de client pentru a asambla si instala comoda, astfel incat aceasta sa fie functionala si sa se potriveasca perfect in spatiul disponibil. De asemenea, clientii pot opta pentru a monta si asambla comoda pe cont propriu, folosind instructiunile si uneltele furnizate de IKEA. Acest serviciu poate fi comandat online sau in magazin si vine la un cost suplimentar. Specialistii IKEA in montajul mobilierului vor veni la locatia dorita de client pentru a asambla si instala comoda, astfel incat acesta sa fie functional si sa se potriveasca perfect in spatiul disponibil. De asemenea, clientii pot opta pentru a monta si asambla comoda pe cont propriu, folosind instructiunile si uneltele furnizate de IKEA. Daca aveti probleme cu asamblarea comodei, puteti contacta IKEA pentru suport suplimentar.

Montaj mobilier de la Ikea


Montajul mobila la domiciliul sau sediul clientului se refera la serviciul oferit de unii producatori sau vanzatori de mobila, prin care acestia trimit un echipa de specialisti la locatia dorita de client pentru a instala mobilierul achizitionat. Acest serviciu este oferit pentru a usura procesul de instalare a mobila si pentru a asigura ca mobilierul va fi instalat corect si in siguranta, fara a necesita efort din partea clientului. Daca doriti sa beneficiati de acest tip de serviciu, va recomand sa contactati producatorul sau vanzatorul de mobila pentru a afla daca acest serviciu este disponibil si ce costuri sunt implicate. Ikea ofera servicii de montaj si asamblare a mobilierului pentru clientii care achizitioneaza produse de la aceasta companie. Acest serviciu poate fi solicitat prin adaugarea unei optiuni de montaj la cosul de cumparaturi in momentul in care se face o achizitie online sau prin discutarea cu un reprezentant al magazinului Ikea in momentul in care se face o achizitie in magazin. Costurile pentru acest serviciu variaza in functie de tipul de mobilier achizitionat si de complexitatea asamblarii acestuia. In general, clientii pot astepta sa plateasca intre 50 si 100 de lei pentru montajul unui produs simplu, cum ar fi o masa de cafea, si pana la 500 de lei pentru montajul unui sistem de depozitare complex. Este important sa se intrebe inainte de a face o achizitie despre disponibilitatea si costurile serviciului de montaj si asamblare a mobilierului de la Ikea. IKEA ofera servicii de montaj si asamblare pentru mobilierul achizitionat de la ei. Acest serviciu poate fi comandat online sau in magazin si vine la un cost suplimentar. Specialistii IKEA in montajul mobilierului vor veni la locatia dorita de client pentru a asambla si instala mobilierul, astfel incat acesta sa fie functional si sa se potriveasca perfect in spatiul disponibil. De asemenea, clientii pot opta pentru a monta si asambla mobilierul pe cont propriu, folosind instructiunile si uneltele furnizate de IKEA.


Montajul mobila la domiciliul sau sediul clientului se refera la serviciul oferit de unii producatori sau vanzatori de mobila, prin care acestia trimit un echipa de specialisti la locatia dorita de client pentru a instala mobilierul achizitionat. Acest serviciu este oferit pentru a usura procesul de instalare a mobila si pentru a asigura ca mobilierul va fi instalat corect si in siguranta, fara a necesita efort din partea clientului. Daca doriti sa beneficiati de acest tip de serviciu, va recomand sa contactati producatorul sau vanzatorul de mobila pentru a afla daca acest serviciu este disponibil si ce costuri sunt implicate.

Montaj si asamblare pat de la Ikea


Oferim servicii de montaj si asamblare pentru paturile achizitionate de la ei. Acest serviciu poate fi comandat online sau in magazin si vine la un cost suplimentar. Specialistii IKEA in montajul mobilierului vor veni la locatia dorita de client pentru a asambla si instala patul, astfel incat acesta sa fie functional si sa se potriveasca perfect in spatiul disponibil. De asemenea, clientii pot opta pentru a monta si asambla patul pe cont propriu, folosind instructiunile si uneltele furnizate de IKEA. Este important ca aceste instructiuni sa fie urmate cu atentie pentru a asigura o asamblare corecta si sigura a patului. Daca aveti probleme cu asamblarea patului, puteti contacta IKEA pentru suport suplimentar sau puteti considera posibilitatea de a apela la un specialist in montajul mobilierului. Oferim servicii de montaj si asamblare pentru paturile achizitionate de la ei. Acest serviciu poate fi comandat online sau in magazin si vine la un cost suplimentar. Specialistii IKEA in montajul mobilierului vor veni la locatia dorita de client pentru a asambla si instala patul, astfel incat acesta sa fie functional si sa se potriveasca perfect in spatiul disponibil. De asemenea, clientii pot opta pentru a monta si asambla patul pe cont propriu, folosind instructiunile si uneltele furnizate de IKEA. Este important sa urmati cu atentie instructiunile de montaj pentru a asigura o asamblare corecta si sigura a patului. Daca aveti probleme cu asamblarea patului, puteti contacta IKEA pentru suport suplimentar.


Montaj si asamblare pat Ikea
https://targuldemesteri.ro/
Site-ul unde vei gasi mesterii de care ai nevoie !

Program

Luni - vineri: de la 8AM la 9PM
Sâmbăta: de la 10AM la 6PM
Duminica: închis

Contact