google.com, pub-2633693153898917, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Romontaj
Montaj si Asamblare Mobila !
  • 0799 996 760
  • romaniaBucurestiBucurești, Strada Heliade intre Vii, nr 181023382
   montaj si asamblare mobila casa rusu 
 

Montaj si Asamblare mobila biblioteca / living Casa Rusu 

Mobilierul de living are in general un design atractiv si un aspect practic, o combinatie de rafturi deschise si inchise care permite organizarea diferitelor articole intr-un mod functional.

 Romontaj vine in sprijinul dvs cu servicii profesionale de montaj si asamblare mobila living Casa Rusu asigurandu-va tot confortul si calitatea de care aveti nevoie. 

Cu experienta mare in acest domeniu , echipele noastre au montat si asamblat de-a lungul timpului nenumarate produse din gama living / biblioteca Casa Rusu, produse ce ne-au impresionat prin calitate si design. 

Suntem echipa ideala pentru montaj si asamblare biblioteca living BELLA Casa Rusu, biblioteca living DARK Casa Rusu  , biblioteca living JOY Casa Rusu, biblioteca living LUIZA Casa Rusu , biblioteca living MAIA Casa Rusu, biblioteca living MICRA Casa Rusu, biblioteca living NEVADACasa Rusu , biblioteca living OZON Casa Rusu, biblioteca living SERENA Casa Rusu, biblioteca living PAULO Casa Rusu, etc. 

 Oferim garantie serviciilor de montaj si asamblare mobilier intre 6 si 12 luni.  

 

Montaj si Asamblare mobila dormitor Casa Rusu

Avem experienta vasta in montajul si asamblarea produselor de mobilier comercializate in magazinele kika, inclusiv in montajul mobilierului pentru dormitor care pot fi seturi sau produse singulare ce au un raport calitate pret foarte bun.

 Puteti apela cu incredere la echipele noastre atunci cand aveti nevoie de servicii profesionale de montaj si asamblare mobila pentru dormitor Casa Rusu . 

Marea majoritate a produselor de mobilier Casa Rusu se monteaza usor si simplu chiar de catre dvs. daca aveti mici cunostiinte si o trusa minima scule, in schimb, daca nu va descurcati echipele Romontaj sunt alegerea potrivita pentru montajul si asamblarea dulapului, sifonierului, patului, comodei sau noptierelor dormitorului dvs.

 Suntem echipa ideala pentru montaj si asamblare mobilier dormitor alcatuit din pat, dulap, comoda, noptiera, sifonier din gama: mobilier dormitor BERNA Casa Rusu, mobilier dormitor DONTE Casa Rusu, mobilier dormitor IULIA Casa Rusu . mobilier dormitor FLORENA Casa Rusu, mobilier dormitor MARS Casa Rusu , mobilier dormitor NERO Casa Rusu, mobilier dormitor OVIDIU Casa Rusu , mobilier dormitor PRACTIC Casa Rusu , mobilier dormitor AIDA Casa Rusu, mobilier dormitor PIEMONT Casa Rusu , etc 

 Oferim garantie serviciilor de montaj si asamblare mobilier intre 6 si 12 luni 

 

Montaj si Asamblare mobila de bucatarie Casa Rusu

In general mobilierul de bucatarie este un mobilier simplu, dar in acelasi timp sa prezinte cat mai multe variante pentru depozitare si sa ii sporeasca functionalitatea.

 Romontaj vine in sprijinul dvs cu servicii profesionale de montaj si asamblare mobila bucatarie Casa Rusu asigurandu-va tot confortul si calitatea de care aveti nevoie. 

 Cu experienta mare in acest domeniu , echipele noastre au montat si asamblat de-a lungul timpului nenumarate produse din gama mobila de bucatarie Casa Rusu, produse ce ne-au impresionat prin calitate si design. 

 Suntem echipa ideala pentru montaj si asamblare mobila de bucatarie, suspendare corpuri de bucatarie, decupaj blat pentru chiuveta sau plita din gama: mobila de bucatarie NOVA Casa Rusu, mobila de bucatarie CELIA Casa Rusu, mobila de bucatarie ALEGRA Casa Rusu, mobila de bucatarie TARA Casa Rusu, mobila de bucatarie MORENA Casa Rusu, etc. 

 Oferim garantie serviciilor de montaj si asamblare mobilier intre 6 si 12 luni.  

 

Montaj si Asamblare Mobilier impachetat Casa Rusu

Romontaj.ro ofera servicii profesionale de montaj, asamblare si instalare mobila si decoratiuni comercializate in magazinele Casa Rusu. Pe langa serviciile de montaj si asamblare mobila dormitor, living sau de bucatarie, montam si asamblam si mobilier de hol, baie sau debara. De obicei montajul produselor mici cum ar fi montajul unei comode sau a unui pantofar nu este chiar atat de usor pe cat pare, dar apeland la echipa Romontaj veti beneficia de de calitate si garantia montajului. 

In timpul procesului de montaj / asamblare mobilier Casa Rusu o etapa foarte importanta este aceia in care se regleaza usile sau fetele de sertare, nu este un procedeu greu, dar in general lipsa experientei isi spune cuvantul, devenind o etapa foarte stresanta.  Tot din lipsa experientei, in timpul montajului mobilei se pot produce mici accidente care de obicei se finalizeaza cu zgarieturi, ciobiri sau deteriorari. Pentru a scapa de aceste neplaceri apelati cu incredere la echipele noastre care vor monta si asambla mobilierul cu precizie.

Servicii: montaj si asamblare canapele Casa Rusu , montaj si asamblare mobila de bucatarie Casa Rusu , montaj si asamblare mobila dormitor Casa Rusu, montaj si asamblare mobila living Casa Rusu, montaj si asamblare mobila hol Casa Rusu, montaj si asamblare mobila baie Casa Rusu, montaj si asamblare biblioteca Casa Rusu, montaj si asamblare masa Casa Rusu, montaj si asamblare comoda Casa Rusu, montaj si asamblare cuier Casa Rusu, montaj si asamblare pantofar Casa Rusu, montaj si asamblare scaune Casa Rusu, montaj si asamblare noptiere Casa Rusu,  montaj si asamblare sifonier Casa Rusu, montaj si asamblare dulap Casa Rusu, montaj si asamblare pat Casa Rusu, montaj si asamblare birou Casa Rusu, etc

 

Program

Luni - vineri: de la 8AM la 9PM
Sâmbăta: de la 10AM la 6PM
Duminica: închis

Contact