Asamblare mobila Bucatarie

 
Atunci cand iti cumperi mobila noua este posibil ca magazinul din care o achizitionezi sa iti ofere si servicii de asamblare mobilier insa o astfel de decizie poate avea minusuri. In general asamblarile gratuite pot sa fie facute in graba si pot sa apara probleme cum ar fi montarea gresita a obiectelor de mobilier si deteriorarea lor. Sa nu mentionam si faptul ca tot procesul are nevoie de o supraveghere foarte atenta din partea clientului.
Apeland la serviciile de montaj mobila nu trebuie sa supravegheati personalul pentru ca acesta este acolo pentru un singur lucru si anume pentru montarea mobilierului iar scopul sau este siguranta pieselor si asamblarea lor in conformitate cu instructiunile. Se vor evita astfel accidentarile si neregulile.

Asamblare mobila Bucatarie - detalii

Preturile pot varia tinand cont de ceea ce trebuie montat. Echipa noastra se va plia pe dorintele si nevoile tale. Chiar daca montajul mobilierului ti se poate parea simplu, in realitate lucrurile sunt cu mult diferite. In magazin toata mobila pare frumoasa insa atunci cand ajungi sa o montezi pentru a reflecta realitatea pe care o intalniti in magazine, vei vedea cat este de greu. Fiecare piesa si fiecare surub sunt importante si atunci cand acestea se pierd procesul de montare va fi mult mai greu de realizat. In plus, in cele mai multe cazuri este nevoie de experienta si de cele mai bune echipamente.
Suntem aici pentru a va arata cat este de placut sa va cumparati mobila si cat de usor este sa o montati. Ne puteti contacta si veti beneficia de cele mai bune servicii si de personal calificat.
Daca vrei sa iti schimbi mobila din casa apeleaza cu incredere la serviciile noastre. Vei simti imediat beneficiile si nu este vorba doar despre latura materiala ci si despre calitatea si confortul de care te vei bucura. Seriviciul de asamblare mobila in Bucuresti iti pune la dispozitie personal calitifcat care are sarcina de a asambla mobilierul in conformitate cu standardele folosind echipamente speciale care vor facilita acest proces.
In plus, iti oferim si servicii de transport mobila de cea mai buna calitate. Daca vrei sa iti impachetezi singur obiectele existente in casa iti oferim cutii speciale de diverse marimi pentru ca obiectele tale sa fie perfect pastrate in timpul transportului, dar si pentru ca acestea se fie usor de manipulat. Daca nu ai timp putem face noi totul pentru ca avem specialisti care se pot ocupa de mutarea optima a pieselor de mobilier.
 

Program

Luni - vineri: de la 8AM la 9PM
Sâmbăta: de la 10AM la 6PM
Duminica: închis

Contact