google.com, pub-2633693153898917, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Romontaj
Montaj si Asamblare Mobila !
  • 0799 996 760
  • romaniaBucurestiBucurești, Strada Heliade intre Vii, nr 181023382
 

Asamblare mobila

 
asamblare mobila si asamblare mobilier
Cele mai comune cazuri in care ai nevoie de servicii de asamblare mobila apar in cazul mobilierului modular. Iti oferim servicii de asamblare mobila pe care le va executa o echipa de profesionisti in cel mai scurt timp posibil pentru cele mai bune preturi.

Asamblare mobila - detalii

Mobila modulara are o serie de beneficii considerabile, chiar daca vine de cele mai multe ori in pachete si are nevoie de asamblare in camera in care va fi montata. De fapt acesta este si cel mai important aspect de care va trebui sa tii cont atunci cand iti alegi mobila. Mobilierul care vine gata asamblat este mult mai greu de introdus in spatiul pentru care a fost cumparat. Daca ai un pat mare, un dulap urias sau o biblioteca si locuiesti la etajul 10 iti poti imagina cum este sa o transporti pe scari gata montata. Atunci cand mobila este sub forma de pachete le poti duce pe rand cu liftul pana sus, si nu vei intra in conflicte nici cu vecinii pentru ca transporti obiecte grele cu liftul si risti sa il strici.
Cu mobila modulara amenajarile pot fi unice. Mobila modulara se asambleaza usor si iti da suficienta libertate pentru a amenaja spatiile interioare in functie de propriile preferinte estetice si functionale. Astfel de piese sunt niste exemple veritabile de design modern si egonomic si combinatiile dintre accesorii si piesele de mobilier fac diferenta la final. Corpurile modulare pot fi dotate cu diferite sisteme pentru iluminare cu LED pentru ca decoratiunile sa fie scoase in evidenta.
De asemenea, asamblarea de mobila modulara la adresa sau locatia clientului trebuie executata de o echipa de montatori priceputi. Mobila modulara are avantajul de a fi disponibila in orice textura astfel incat sa se potriveasca stilului abordat. De aici reiese si faptul ca sunt numeroase posibilitati de a le combina. Un alt avantaj al mobilierului modular este designul foarte compact special conceput pentru evitarea incarcarii inutile a spatiului si pentru valorificarea optima a acestuia. Spre exemplu, in bucatariile mici se pot alege piese pe colt pentru ca spatiul din centrul camerei sa fie salvat.
Toate aceste detalii prin contur in momentul in care colaborezi cu o firma buna de asamblare mobilier, asa cum suntem noi. Ne poti contacta pentru a stabili nevoile particulare pe care le ai, un program de lucru si locatia, iar echipa noastra se va prezenta rapid pentru ca mobila ta sa fie asamblata si amplasata la locul dorit. Iti oferim cele mai bune preturi raportat la calitate de care te poti bucura in fiecare minut.
 

Program

Luni - vineri: de la 8AM la 9PM
Sâmbăta: de la 10AM la 6PM
Duminica: închis

Contact