google.com, pub-2633693153898917, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Romontaj
Montaj si Asamblare Mobila !
  • 0799 996 760
  • romaniaBucurestiBucurești, Strada Heliade intre Vii, nr 181023382
 

Asamblare dulap

 
Asamblare Dulap Sifonier
Ti-ai cumparat dulap nou si ai nevoie de ajutor pentru al asambla ? Contacteaza-ne si vei primi cea mai buna oferta pentru asamblare dulap. In acest mod ai toate sansele de a scapa de stresul montarii si poti folosi timpul liber pe care il obtii in alte moduri mai constructive.

Asamblare dulap

Chiar daca mobila tip dulap care vine la pachet este insotita si de schema de asamblare, pentru un numar considerabil de persoane aceste scheme sunt complicate si greu de inteles deci este foarte posibil sa iti prinzi urechile in ea daca nu ai experienta. De asemenea, prima mare surpriza pe care o poti avea este sa descoperi ca bucatile de mobilier sunt notate cu litere iar in schema au de fapt numere. In aceasta situatie va trebui sa determini exact piesele dulapului ce urmeaza a fi asamblat, dupa forma si sa te asiguri ca nu le incurci pentru ca asta ar insemna sa dezasamblezi la loc tot ce ai asamblat si sa reiei procesul de la capat. Asamblarea dulapului care vine in pachete seamana de cele mai multe ori cu un joc de lego insa atunci cand este vorba de o investitie mai mare, asa cum se intampla in cazul mobilierului pe comanda lucrurile tind sa se complice. Nu vrei sa strici mobila doar pentru ca nu stii cum se asambleaza corect si de aceea iti recomandam sa apelezi la echipa noastra de montatori pentru asamblare dulap.
Un dulap nu are doar laturi si rafturi, are si balamale. Atunci cand nu montezi balamalele corect vei descoperi ca usile au tendinta sa scartaie, sa se lase sau chiar sa cada atunci cand suruburile au fost montate foarte prost.
De asemenea, in momentul in care iti cumperi dulapuri este foarte bine sa tii cont si de alte aspecte ca de exemplu, de faptul ca partile laterale pot fi destul de grele. Un dulap mare are lateralele intregi deci, ca sa le pui la verticala vei avea nevoie de o persoana care sa te ajute. Atunci cand nu este nimeni sa faca asta, iti va fi imposibil sa manevrezi asemenea componente ale mobilierului tau. Echipa noastra insa nu are astfel de probleme si tot ce trebuie sa faci este sa te relaxezi in timp ce noi lucram. Profita de timpul liber pe care il obtii pentru o plimbare cu familia in parc, si atunci cand te intorci acasa vei avea mobilierul tip dulap montat.
Echipa noastra are o vasta experienta in domeniul asamblarii mobilierului tip dulap sau sifonier. Odata ce am ajuns la tine, in cel mai scurt timp mobila va fi gata asamblata si pusa la locul ei daca ne indici unde ar trebui sa fie amplasata.
 

Program

Luni - vineri: de la 8AM la 9PM
Sâmbăta: de la 10AM la 6PM
Duminica: închis

Contact