google.com, pub-2633693153898917, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Romontaj
Montaj si Asamblare Mobila !
  • 0799 996 760
  • romaniaBucurestiBucurești, Strada Heliade intre Vii, nr 181023382
   montaj si asamblare mobila JYSK 
 

Montaj si Asamblare mobila biblioteca / living JYSK

Mobilierul de living are in general un design atractiv si un aspect practic, o combinatie de rafturi deschise si inchise care permite organizarea diferitelor articole intr-un mod functional.

 Romontaj vine in sprijinul dvs cu servicii profesionale de montaj si asamblare mobila living JYSK asigurandu-va tot confortul si calitatea de care aveti nevoie. 

Cu experienta mare in acest domeniu , echipele noastre au montat si asamblat de-a lungul timpului nenumarate produse din gama living / biblioteca JYSK, produse ce ne-au impresionat prin calitate si design. 

Suntem echipa ideala pentru montaj si asamblare biblioteca living GENTOFTE JYSK, biblioteca living  EGERUP JYSK , biblioteca living GESTEN JYSK , biblioteca living VEDDE JYSK , biblioteca living MARKSKEL JYSK, biblioteca living GAMMELGAB JYSK , biblioteca living MANDERUP JYSK , biblioteca living  HALLUND JYSK , etc. 

 Oferim garantie serviciilor de montaj si asamblare mobilier intre 6 si 12 luni.   

    Preturi montaj si asamblare mobila living / biblioteca JYSK

Preturile pentru montajul si asamblarea mobilierului de living / biblioteca JYSK variaza intre 200-350 lei

 

Montaj si Asamblare mobila dormitor JYSK

Avem experienta vasta in montajul si asamblarea produselor de mobilier comercializate in magazinele JYSK, inclusiv in montajul mobilierului pentru dormitor care pot fi seturi sau produse singulare ce au un raport calitate pret foarte bun.

 Puteti apela cu incredere la echipele noastre atunci cand aveti nevoie de servicii profesionale de montaj si asamblare mobila pentru dormitor JYSK  . 

Marea majoritate a produselor de mobilier JYSK  se monteaza usor si simplu chiar de catre dvs. daca aveti mici cunostiinte si o trusa minima scule, in schimb, daca nu va descurcati echipele Romontaj sunt alegerea potrivita pentru montajul si asamblarea dulapului, sifonierului, patului, comodei sau noptierelor dormitorului dvs.

 Suntem echipa ideala pentru montaj si asamblare mobilier dormitor alcatuit din pat, dulap, comoda, noptiera, sifonier din gama: mobilier dormitor HAGENDRUP JYSK, mobilier dormitor EJERSTED JYSK, mobilier dormitor GENTOFTE JYSK. mobilier dormitor VINDERUP JYSK, mobilier dormitor DALLERUP JYSK , mobilier dormitor MANDERUP JYSK, mobilier dormitor SILKEBORG JYSK , mobilier dormitor KANNIKUS JYSK, mobilier dormitor FAVRBO JYSK, mobilier dormitor SALLINGE  JYSK, etc 

 Oferim garantie serviciilor de montaj si asamblare mobilier intre 6 si 12 luni 

   Preturi montaj si asamblare mobila dormitor JYSK

 Preturile pentru montajul si asamblarea mobilierului tip set dormitor JYSK variaza intre 300-400 lei 

 

Montaj si Asamblare mobila de bucatarie JYSK 

In general mobilierul de bucatarie este un mobilier simplu, dar in acelasi timp sa prezinte cat mai multe variante pentru depozitare si sa ii sporeasca functionalitatea.

 Romontaj vine in sprijinul dvs cu servicii profesionale de montaj si asamblare mobila bucatarie  JYSK asigurandu-va tot confortul si calitatea de care aveti nevoie. 

 Cu experienta mare in acest domeniu , echipele noastre au montat si asamblat de-a lungul timpului nenumarate produse din gama mobila de bucatarie JYSK, produse ce ne-au impresionat prin calitate si design. 

 Suntem echipa ideala pentru montaj si asamblare mobila de bucatarie, suspendare corpuri de bucatarie, decupaj blat pentru chiuveta sau plita din gama: mobila de bucatarie JYSK, mese de bucatarie jysk, scaune de bucatarie jysk, etc.

 Oferim garantie serviciilor de montaj si asamblare mobilier intre 6 si 12 luni.  

   Preturi montaj si asamblare mobila bucatarie JYSK

 Preturile pentru montajul si asamblarea mobilierului de bucatarie JYSK variaza intre 200-400 lei  

 

Montaj si Asamblare Mobilier impachetat JYSK

Romontaj.ro ofera servicii profesionale de montaj, asamblare si instalare mobila si decoratiuni comercializate in magazinele JYSK. Pe langa serviciile de montaj si asamblare mobila dormitor, living sau de bucatarie, montam si asamblam si mobilier de hol, baie sau debara. De obicei montajul produselor mici cum ar fi montajul unei comode sau a unui pantofar nu este chiar atat de usor pe cat pare, dar apeland la echipa Romontaj veti beneficia de calitate si garantia montajului. 

In timpul procesului de montaj / asamblare mobilier JYSK  o etapa foarte importanta este aceia in care se regleaza usile sau fetele de sertare, nu este un procedeu greu, dar in general lipsa experientei isi spune cuvantul, devenind o etapa foarte stresanta.  Tot din lipsa experientei, in timpul montajului mobilei se pot produce mici accidente care de obicei se finalizeaza cu zgarieturi, ciobiri sau deteriorari. Pentru a scapa de aceste neplaceri apelati cu incredere la echipele noastre care vor monta si asambla mobilierul cu precizie.

Servicii: montaj si asamblare canapele JYSK, montaj si asamblare mobila de bucatarie JYSK, montaj si asamblare mobila dormitor JYSK , montaj si asamblare mobila living JYSK , montaj si asamblare mobila hol JYSK, montaj si asamblare mobila baie JYSK, montaj si asamblare biblioteca JYSK, montaj si asamblare masa  JYSK, montaj si asamblare comoda JYSK, montaj si asamblare cuier JYSK , montaj si asamblare pantofar JYSK , montaj si asamblare scaune JYSK, montaj si asamblare noptiere JYSK,  montaj si asamblare sifonier JYSK, montaj si asamblare dulap JYSK, montaj si asamblare pat JYSK, montaj si asamblare birou JYSK, etc

 

Program

Luni - vineri: de la 8AM la 9PM
Sâmbăta: de la 10AM la 6PM
Duminica: închis

Contact